Dieta modelek na 4 dny

I když se většina domnívá, že dieta modelek je na 4 dny, tak opak je pravdou. Věřte nebo ne, ale dieta modelek na 4 dny, trvá vlastně jen 3 dny, čímž se Vaše "trápení" výrazně zkrátí.

Ženy upřeně hledící na sebe

Dieta modelek je velmi účinná dieta, která trvá pouhé 3 dny. Velmi populární je právě mezi modelkami, ale i známými osobnostmi, které potřebují v krátké době zhubnout. Dieta modelek je z Hollywoodu, proto se jí někdy říká Hollywoodská dieta.

 

Dieta modelek je oblíbená zejména mezi mladými dívkami. Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra poskytuje svým klientkám v rámci Balíčku pro ženy od 18 let příspěvek na přípravky ke snižování nadváhy až do výše 500 Kč.

Dieta modelek – na čem je založená

Nejenže pomocí diety modelek zhubnete za 3 dny až 3 kila, ale také si pročistíte tělo. Dieta modelek je totiž založena jen na ovoci, které jíte celé 3 dny, a to v přesně určeném množství i pořadí.

Dieta modelek – jak funguje

Dieta modelek funguje díky tomu, že její jídelníček je sestaven pouze z vybraného ovoce, které obsahuje velké množství enzymů podporujících trávení a látkovou výměnu. Kromě toho je v něm velké množství vitamínů a minerálů, které látkovou výměnu zlepšují.

Dieta modelek – jídelníček

Den první

Snídaně: 250 g čerstvého ananasu
Svačina: 250 g čerstvého ananasu
Oběd: 1 banán
Svačina: 250 g čerstvého ananasu
Večeře: 1 banán

Den druhý

Snídaně: 3 kiwi
Svačina: 100 g hroznového vína
Oběd: 4 kiwi
Svačina: 100 g hroznového vína
Večeře: 3 kiwi

Den třetí

Snídaně: 200 g hroznového vína
Svačina: 200 g ananasu
Oběd: 4 kiwi
Svačina: 100 g ananasu
Večeře: 2 kiwi a 100 g hroznového vína


U diety modelek je hodně důležité dodržovat pitný režim. Denně byste měli vypít minimálně 2 litry neslazených bylinných či ovocných čajů nebo vody s citronem.

Pokud opravdu chcete zhubnout pomocí diety modelek, je velmi důležité předepsaný jídelníček dodržovat a ovoce nijak nekombinovat. Mohlo by se totiž stát, že účinky enzymů by se mohly vzájemně rušit.

Enzymy, minerály a metabolismus

Díky správnému složení této diety je váš organismus pročištěn od toxinů a nezdravých látek, což vede automaticky ke zlepšení schopnosti spalovat tuky. Taková jednorázová dieta ale není konečné řešení. Odborníci doporučují hubnout maximálně 2 až 5 kilo za měsíc, což vám umožní produkty, které stejně jako správná kombinace ovoce, dlouhodobě detoxikují váš organismus. Vaše tělo se pročistí a začne hubnout v podstatě bez vašeho přičinění.

Dieta modelek – závěrem

Snad každému je jasné, že dieta modelek není tělu z dlouhodobého hlediska prospěšná. Pokud je tedy dieta modelek pro vás něco, co byste opravdu chtěli vyzkoušet, tak ji nedržte déle než 3 určené dny, a to maximálně jednou za měsíc.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies