Dieta nemusí být trest

Vánoce, svátky klidu a také plných stolů s vybranými českými lahůdkami. Smažený kapr, bramborový salát, hordy cukroví a alkoholu. Na konci svátků zjistíte, že nemůžete dopnout knoflík od kalhot.

Ženské tělo opřené o míč

Oblečení je vám těsné a s novým předsevzetím o Silvestru vstupujete do nového roku o pár kil těžší. Muži, ženy (bez výjimky) mívají po Vánocích obdobný problém. Co takhle s novým předsevzetím změnit i svůj životní styl a hlavně stravu? Pravidelná strava a pohyb by se měl stát součástí vašeho života. Velký důraz byste měli klást na pravidelnou a vyváženou stravu. Zkuste zdravé hubnutí. Ale přiznejme si, kolikrát máme čas si po práci připravit jídlo do krabičky na druhý den? Mnoho lidí často chybuje ve skladbě svých jídel. Neví kolik gramů bílkovin si mají připravit, jakou zvolit přílohu a kolik by měli sníst zeleniny za den. Co si takhle odpočinout od každodenní, složité přípravy jídel? Nechte si přivézt krabičku a stravujte se kvalitně. Pokud bydlíte v Praze, je tato krabičková dieta určena právě pro vás.

Krabičková dieta

Dieta je vhodná pro klienty, kteří trpí obezitou nebo jinými zdravotními problémy. Je určena pro lidi, kteří se chtějí zdravě stravovat a nemají čas si připravovat zdravý a kaloricky vyvážený jídelníček na celý týden. Menu sestavuje výživová poradkyně s dlouholetou praxí a v rámci objednávky  můžete využít služeb výživové poradkyně zcela zdarma.

Co od krabičkové diety očekávat?

Krabičková dieta zaručuje vše co od ní očekáváte a navíc rozvoz jídel funguje zdarma nebo si ji můžete osobně vyzvednout na odběrních místech. Na stránkách webu najdete přehled hubnoucích programů a ceny dietních jídel.

Skladba jídel

Celodenní jídlo, které se vám doručí, je nutričně správně sestavené a hodnotné. Po jídle nebudete mít hlad a ještě si pochutnáte. Zmizí únava a získáte novou životní energii. Budete hubnout pouze z tuků, svaly vám zůstanou. Strava obsahuje správné množství zeleniny, ovoce a vlákniny. Je plná vitamínů, minerálů a živin. Dieta zaručuje kvalitu a čerstvost potravin. Souprava jídel obsahuje snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Jídla jsou připravovány vařením, dušením, grilováním, restováním a pečením. Pečivo je vyráběno z celozrnné mouky. Při vaření jídel jsou používány přírodní sladidla jako Stevia, med a sirupy. Jsou používány netradiční suroviny jako jáhly, špalda, tofu a Šmakoun. Čerstvost ryb je zaručena. Je používáno kvalitní tuzemské maso a drůbež taktéž. Krabičky jsou až do osobního odběru nebo rozvozu uskladněny ve speciálních prostorech, kde v žádném případě nedojde k jakékoliv změně kvality. Krabičky po doručení nebo vyzvednutí skladujte v ledničce a spotřebujte nejpozději do 24 hodin. Rozvoz krabiček je zdarma. Vyzvednout si svou krabičku můžete na sedmi odběrných místech po Praze.

Ještě stále váháte jak zatočit s kily navíc? Zkuste metodu hubnutí, která je založena na pravidelné a vyvážené stravě. To vše za dohledu nutričního poradce. Nehladovte a začněte se kvalitně stravovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies