Dieta pomocí syrové stravy

Je mnoho možností jak zhubnout, jednou z nich je i konzumace syrové stravy. Syrová strava nás zásobuje živinami, energií, pomůže nám zbavit se zdravotních potíží a k tomu všemu zhubneme.

Nakrájená zelenina s brokolicí

Syrová strava jako ochrana před nemocemi

Syrová strava jako je ovoce, slunečnice, ořechy, zeleninové saláty, sezam a ovocné a zeleninové šťávy pročišťují náš organismus a umožňují imunitnímu systému pracovat bez chyby. Tím zabraňují tvorbě nádorových buněk a usazování nebezpečných látek, které jsou pro naše tělo velmi škodlivé.

Jaké množství syrové stravy jíst?

Nejvhodnější je sníst denně 75 % syrové stravy. Vždy si dopřejte zeleninový salát a až po něm něco lehčího, jinak se v žaludku nevytvoří nic moc pěkného. Při dietě se syrovou stravou se nedoporučuje jíst žádné maso ani vařenou stravu.

Dieta pro naše zdraví

Pokud dietu založenou na syrové stravě budete dodržovat, přejdete migréně, bolestem zubů, poruchám tvorby krve a mnoha dalším onemocněním. Syrová strava totiž začne zavodňovat biologicky aktivní vodu.

Nejde o to, přejít ze dne na den na syrovou stravu. Měli byste však mít na paměti, začít den se zeleninovou nebo ovocnou šťávou a myslet na to, že některé potraviny úplně zbytečně tepelně upravujeme.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies