Chut řeckých tradičních jídel je dána přípravou. Většina pokrmů je zhotovena na čistém, panenském olivovém oleji. Řecká kuchyně je provoněná kořením - oreganem, tymiánem, mátou či anýzem. Jídlo ozdobuje každý řecký všední den. Je jen na vás, kam se za řeckou kuchyní vydáte. Linii si udržíte díky našim radám. Překvapivě i v Řecku existují pokrmy, kterým je lepší se vyhýbat.
Řecká dieta
Dovolená - zrádná kalorická past
V Řecku se zásadně vyhýbejte těmto pokrmům:
- gyros
- bifteky (kuličky z mletého masa)
- moussaka
- zelný salát (příprava není vůbec dietní)
- hranolky
- černé olivy
Dietní řecké pokrmy:
- vepřové filety připravené na grilu
- jehněčí filety připravené na grilu
- saláty s malým množstvím oleje
- tsatsiki (jogurt s česnekem)
- zelené olivy
Nabízí se otázka, proč černé olivy ne a zelené ano? Je to prosté, zelené olivy mají méně kalorií, proto jsou vhodnější variantou.
Pokud se obáváte, že z dovolené v Řecku přijedete o několik kilogramů těžší, vezměte si sebou minerální detoxikační kúru Hollywood Mineral Fit Slim, která vás zbaví škodlivých nebo těžko stravitelný látek místních specialit a zároveň vás bude chránit před ztloustnutím.
Diskuze