Dieta pro nekuřáky – 2. díl

Přestali jste kouřit a zároveň začali nabírat nadbytečná kila? Ve druhém díle vám odhalíme jednoduché triky, po kterých určitě nepřiberete.

Rozepnuté kalhoty obézního člověka

<!-- -->

Otázku - kouřit nebo přibrat řeší především ženy

V prvním díle jste se dozvěděli, že nikotin pomáhá při redukci váhy- zrychluje metabolismus, zpomaluje trávení a rovněž potlačuje chuť k jídlu. Ženy kuřačky jsou si toho vědomy a často řeší problém, zda přestat kouřit a smířit se na nějakou dobu s nadbytečnými kily nebo kouřit dál, svou štíhlou postavu si uchovat, ale riskovat rakovinu různých orgánů.

Některé studie tvrdí, že jsou kuřačky při odvykání kouření současně s držením diet úspěšné. Tento postup ale není vhodný pro každého, je třeba nalézt vhodnou kombinaci diet, s čímž vám může pomoci dietolog. Nyní se podívejte na několik jednoduchých a prověřených triků, které vám pomohou udržet si váhu, a přitom se nebudete trápit žádnými drastickými dietami.

40 minut denně...

Nebaví vás cvičit? Nevadí, obujte si pohodlné boty a vyrazte na svižnou procházku. 40 minut svižné a nepřerušené chůze denně nebo alespoň obden vám nejen zpevní hýždě, stehna a lýtka, ale také spálí spoustu kalorií.

Mějte po ruce vodu s citrónem

Nejen voda s citrónem, ale i citrusy v pevné podobě vám pomohou při zahnání chutí na sladké, navíc pomáhají i s odstraňováním celulitidy na hýždích a stehnech, ale i na rukou.

Naplánujte si každou minutu

Jestli jste dokázali skoncovat s kouřením, jistě si alespoň určitá část z vás musela připravit jakýsi plán, který vás zaměstnal na podstatný čas ze dne. Tak vám nezbylo mnoho času myslet na cigaretu a stejné je to i s jídlem. Je nutné si uvědomit, že přibírat budete jen tehdy, když se začnete přejídat nebo jíst častěji, než je třeba.

Nedokážete se udržet?

Jediným řešením, jak podvést sebe sama je připravit si ráno mísu zeleninového salátu. Nakrájejte si okurku, rajče, salát (např. kadeřavý) a pojídejte ho po celý den vždy, když ucítíte, že byste opět potřebovali nějakou chutnou náhražku. Vynechejte zelí, cibuli a papriku, tato zelenina nadýmá, paprika se navíc těžce tráví.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies