Dieta pro štěstí

Dieta, při které si nemusíte odpírat žádné jídlo? Ano, zní to jako sen. Ale je to skutečnost! Tzv. dieta pro štěstí nedopustí, abyste se během hubnutí stresovali, ba naopak. Podporuje dobrou náladu, sebevědomí i tím vám opravdu může přinést štěstí!

Žena s pootevřenými ústy držící jablko

Kde se vzala dieta pro štěstí

Tzv. dietu pro štěstí proslavila americká herečka Drew Barrymore. Odmalička měla problémy s váhou a stresovat se odpíráním si oblíbených, leč kalorických jídel, nikdy dlouho nevydržela.

Jak funguje dieta Drew Barrymore

Diety založené na hladovění vás psychicky ničí – a jakmile vás podlomí úplně, vrhnete se na jídlo jako vosy na med a výsledek je přesně opačný – nakonec více kil naberete než shodíte. Pokud vsadíte na pohyb, pamlsky si odpírat nemusíte. Je třeba jen snížit jejich množství.

Pohyb napomáhá nejen hubnutí, ale i sebevědomí

Pohyb na organismus působí trojím způsobem – způsobuje vyplavování endorfinu, hormonu dobré nálady, takže se cítíte mnohem lépe. Snižuje pocit hladu a chuti na sladké. A za třetí samozřejmě tvaruje tělo. Kombinace těchto tří účinků silně útočí na vaše sebevědomí. A jak je známo, sebevědomí je klíčem k úspěchu. I sama Drew potvrdila, že díky dietě pro štěstí nejen že konečně zeštíhlela, ale více si také věří a najednou má štěstí i v životě a lásce.

Úprava jídelníčku je jen na vás

Samozřejmě že úpravou jídelníčku účinek diety podpoříte. Není ale třeba si jakékoliv jídlo odpírat – jak už jsme se zmínili, stačí jen snížit jejich množství nebo si jen umět vybírat (např. místo tučného masa libové, místo přeslazené bílé čokolády hořkou apod.). Díky pravidelnému pohybu ale po určité době dochází také ke změně chutí a co víc – sportem nakopnutý organismus nedopustí, aby se kalorie navíc ukládaly ve formě tuku. Abyste ale u poctivého a pravidelného pohybu vydrželi, musí vás bavit! Je úplně jedno, jestli se vrhnete na tanec, karate nebo stolní tenis.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies