Dietní překážky

Už si prostě nevíte rady. Chcete zhubnout, ale váha ne a ne dolů. Možná při hubnutí pácháte několik klasických chyb. Budete-li se řídit následujícími tipy, zaručeně konečně ztratíte pár kilogramů.

Muž a žena na kolech v přírodě

Dietní překážka - málo cvičíte

Pokud návštěvu tělocvičny pokládáte za nejotravnější činnost na světe, nikdy s dietou neuspějete. Objevte pohyb, který vás bude bavit. Když si denně zařadíte do programu půlhodinovou procházku, hned to bude na vaší postavě znát.

Dietní překážka - uždibujte

Neustálé uždibování dobrůtek se také počítá do denního kalorického příjmu. První pomocí pro vás může být odstranění všech lákadel.

Dietní překážka - jste na sebe přísná

Nejhorší jsou vlastní sliby - bez čokolády měsíc a potom si dátě i dvě tabulky najednou, protože to prostě nevydržíte. Podlehnete pokušení a dietu vzdáte. Lepší je si nic nezakazovat a dopřát si pravidelnou chutnou odměnu. Malé dávky čokolády vaši dietu neohrozí a budete daleko víc uvolněná.

Dietní překážka - žvýkačky

Žvýkání podporuje tvorbu enzymu pepsinu, který urychluje trávení - následek většího hladu. Při dietě žvýkačky raději vynechte.

Dietní překážka - myslíte negativně

Se špatně naladěnou myslí se hubne velmi těžko. Snadno ztratíte odhodlání a vrhnete se na sladkosti pro zlepšení nálady. Zakažte si dvě slova - "nikdy" a "nedokážu".

Dietní překážka - nejste sobecká

Neumíte odmítat. Myslete na hubnutí jako na úkol číslo jedna. Nenechte si kazit plány a když máte v plánu jít cvičit, dodržte to.

Dietní překážka - chybí odhodlání

Možná držíte dietu jen kvůli partnerovi. Schází vám odhodlání a nejspíš nikdy nezhubnete. Pokud se cítíte štastná i s pár kily navíc a nevadí vám to, nenechte se od nikoho do hubnutí nutit.

Dietní překážka - nedostatek výživných látek

Držíte dietu, která neposkytuje dostatek výživných látek. Výsledkem je únava a apatie a kilogramy se Vás drží zuby nehty.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies