Dobrá nálada - jak si ji udržet?

Každý občas zažije “den blbec”. Některým se “daří” do takové míry, že zapomenou na úsměv i dobrou náladu. Den jim zešedne a zbytečně se rozčilují. Jak si udržet úsměv a pozitivní přístup k životu? Věnujte se tomu, co máte ráda!

úsměv

 

Opakujte si: “Mám se ráda taková, jaká jsem”.

 

Problémy a depresivní pocity vznikají uvnitř vás. Pokud si nebudete špatné věci pouštět dovnitř, tak vám nijak nemohou ublížit. Zkuste si vždy vzpomenout na větu: “Ani celé oceány nedokáží potopit loď, pokud se voda nedostane dovnitř”. Nenechte se ovlivnit okolím a buďte svá. Nepřemýšlejte o negativních věcech - myšlenky, city, emoce, situace, zprávy nebo negativně smýšlející lidi.

 

V každé situaci zkuste být pozitivní, šťastní a optimističtí. Negativní myšlení nám ubližuje. Proto se snažte přeprogramovat mozek, abyste k sobě přitahovali jen dobré věci. Šťastné vzpomínky vám vykouzlí úsměv na tváři a připomenete si, jak jste se tehdy cítila. I vzpomínka vám ovlivní náladu.

 

Relaxujte u filmu nebo s knihou

 

Když se vám nálada nelepší, pusťte si třeba nějaký film či oblíbený seriál. Čtení také pomáhá. Jen si neberte do ruky nějaké vraždy či hrůzostrašné příběhy. Zapomeňte alespoň na chvíli na svět kolem sebe. Schovejte se před ním. Snažte se dosáhnout vnitřního klidu.

 

Chmury zaženete i aromaterapií

 

Zvolte si vůni, která vás nebude příliš dráždit, která vás uvolní a pozitivně nabije. Citrusové vám zlepší náladu a dodají energii. Díky rozmarýnu zaženete únavu a zlepšíte koncentraci. Borovicová zmírní vaši úzkost, zbavíte se stresu a zaženete deprese. Jasmín a Levandule vás uklidní a pomůže vám odstranit problémy s nespavostí.

 

Zbavte se špatné nálady spolu s partnerem

 

Sex je vynikající lék, který ve vás rozvíří pocity štěstí, touhy a vzrušení. Zapojte všechny smysly. Uvolněte se a užívejte si jeho blízkost. Nebudete tolik napjatá. Neexistuje lepší pocit, než vědět, jak moc vás ten druhý miluje. Nejhorší je, když se cítíte sama. V tomto případě to nehrozí.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies