Dodejte pleti energii!

Na podzim pleti chybí sluníčko, začíná ztrácet barvu a být unavená. Slunci už neporučíme, naštěstí ale existují přípravky, které pokožce dokáží znovu vrátit ztracenou energii.

Vlasy ženy vlající ve větru

Příčiny oslabení pokožky

Naše pokožka je každý den zatěžována stresem, znečištěným životním prostředním, UV zářením, volnými radikály a změnami teplot. Negativní vliv na její vitalitu má také nedostatek spánku, alkohol a kouření. Nejvíce je však pokožka oslabena na podzim a v zimě. V souvislosti se zkracováním dne a prodlužování noci jsme více unavení, aktivita těla je oslabena – to vše se okamžitě projeví na naší kůži. Tyto přípravky ale dokáží pleti vrátit život – a vy budete opět zářit!

Energizující řada Matis Paris – slunce pro vaši kůži

Francouzský výrobce kosmetických přípravků Matis Paris v současné době na našem trhu nabízí nespočet energizujících krémů, čistících a tělových gelů a mlék. Všechny dodávají pocit okamžitého osvěžení. Rozjasní vaši pokožku díky obsahu vitamínu A, důležitém pro regeneraci buněk, redukci vrásek a tvorbu kolagenu; vitamínu C, který rozjasňuje pokožku a neutralizuje volné radikály; a vitamínu E, taktéž chránící kůži před volnými radikály a projevy stárnutí. Energetizující kosmetická řada Matis Paris obsahuje také stopové prvky (hořčík, zinek a měď) a speciální mikrořasy, které jen posilují výše zmíněné účinky.

Energizující gel proti únavě – speciální kosmetika pro muže

Jedničkou v boji proti únavě je také speciální gel pro muže. Ačkoliv je mužská pleť na rozdíl od ženské silnější a odolnější, přesto není vůči stárnutí a negativním vlivům zcela imunní a vyžaduje pravidelnou péči. Hlavní účinnou složkou energizujícího gelu proti únavě od Matis Paris je tzv. tygří tráva – tedy pupečník asijský, rostlina pocházející z Indie. O rostlinu se zde otírají poranění tygři, aby urychlili léčení svých ran (odtud tedy název "tygří"). Spolu s vitamínem A, výtažkem z mořských řas a stopovými prvky (hořčík, zinek, měď) je tento energizující gel výživnou bombou pro unavenou mužskou pleť.

Energie značky Payot

Energizující kosmetické přípravky najdete také u značky Payot. Nabízí jak energizující masky, tak i různé chladivé gely.

Chladivý gel na nohy odstraňuje pocit ztěžklých nohou. Obsahuje extrakt hematitu, ginko biloby, arniky, koňského kaštanu, přesličky, mentholu a kafru. Energetizující maska vám zase dodá svěžest díky obsahu kakaa, pomeranče, máty, mateří kašičky, seznamu, másla karité, kyseliny hyaluronové a koření (ženšen, kardamom, bílý pepř). Rozjasňující krém je masce svým složením i účinkem podobný.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies