Dokonalé rty – jak na to?

Dokonalé rty jsou pýchou každé žena. Jenže dosáhnout dokonalých rtů bez poskvrnky chce nejen trochu úsilí, ale také času. Jak na to, aby vaše rty byly skutečně neodolatelné a žádný muž vám neodolal?

Pootevřená ústa

Dokonalé rty – každodenní péče

Aby byly rty skutečně krásné, je třeba o ně každý den pečovat. Zvláště v zimním nebo letním období naši pleť trápí extrémní teploty, které jí rozhodně neprospívají. To samé platí také o rtech. Jak o ně správně pečovat?

Péče o rty

Ranní péče: každé ráno rty navlhčete hojivým balzámem – platí zde jedno pravidlo: rty musí být neustále zvlhčené, aby se zabránilo vzniku vrásek a suchých puklinek.

 

Večerní péče: před spaním vždy na rty naneste regenerační balzám. Časem budou vaše rty krásně plné a hydratované, pak můžete jako noční péči používat přírodní vazelínu.

Na co si dát pozor – co ničí rty

Největším nepřítelem zdravého vzhledu rtů je jejich okusování. Mnoho žen si tento zlozvyk neuvědomuje a za pár let zjistí, že na jejich rtech vznikly vrásky, kterých se už nedá zbavit. Dalším důležitým krokem pro udržení krásných rtů je dodržování správného pitného režimu.

 

Čím víc tekutin, tím plnější rty bez vrásek. To samé platí i o pleti, které je nutné dodávat vnější hydrataci v podobě krémů a dostatečný příjem tekutin.

Módní barvy – lesky na rty

Rtěnky nejsou v letošním letním období in. Zato letí zvlhčující balzámy, které vašim rtům dodají neodolatelný vzhled. Jasnou jedničkou jsou pro tuto sezónu bezbarvé balzámy, které vypadají velmi přirozeně. Jsou nepostradatelnou složkou takzvaného nahého líčení, které sluší každé ženě úplně nejvíc.

 

Rtům můžete dodat také lehký růžový nebo načervenalý odstín. Sytě rudé rtěnky vynechejte úplně, nebo si je schovejte pro večerní líčení.

Jakou značku kosmetiky na rty zvolit?

Každé rty potřebují jinou péči. Zapamatujte si však jedno důležité pravidlo – než používat nekvalitní kosmetiku, raději nic. Mohla by vaší pleti ještě více uškodit. Péče o pleť je velmi důležitá a nepodceňujte ji. Zvolte dražší kosmetiku, která vám prospěje a navíc vydrží mnohem déle, než laciné náhražky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies