Dopřejte si wellness v Olympii

Cítíte se unavení, ospalí, bez energie a pomyšlení na nějakou fyzickou aktivitu či práci vůbec nepříchází v úvahu? V tomto počasí se není ani čemu divit. Dopřejte si regeneraci a welless, to vás postaví na nohy a dodá alespoň trochu energie, než se dočkáme vytoužených slunečních paprsků a jara. Nevíte kam si zajet odpočinout?  Máme pro vás jeden pěkný typ, zkuste se zajet zregenerovat do Wellness & Spa hotelu Olympia v Mariánských Lázních.

Lidé koupající se v bazénu

Odpočinek si zaslouží každý

Každý z nás si zaslouží čas od času alespoň víkend, kdy si bude užívat absolutní relax a nechá se jen hýčkat a rozmazlovat. Když tohle jednou zkusíte na vlastní kůži, lehce se těchto víkendových wellness pobytů nevzdáte. Pokaždé se budete po návratu cítit plní síly a energie. Po čase stráveném ve Wellness & Spa hotelu Olympia se budete cítit jako znovuzrození. Těště se na příjemné prostředí s lázeňskými službami na špičkové úrovni. 

Hotel je umístěn přímo v centru města, takže až si užijete všechny procedury, můžete trávit volný čas ve městě. Nabízí se mnoho sportovních příležistostí nebo si můžete projít bohatou histroii Mariánských Lázní. Koho město nezajímá a dává přednost přírodě, také nepříjde zkrátka. Příroda v okolí Mariánských Lázní je krásná. Za večerní kulturou to pak máte jen pár kroků. Na takový víkend pro dva dlouho nezapomenete. 

Služby Spa & Wellness

Relaxaci si můžete uživat každý den od 7 do 21 hodin. Nabídka je opravdu široká. Dopřejte si i kvalitní lázeňskou péči pod dohledem lékaře. K mání jsou relaxační a wellness procedury, přístrojová terapie, speciální druhy masáží, bazén, několik druhů saun a aby bylo vše naprosto dokonalé, navštivte i kosmetické studio. 

Konzultace s lékařem

Zdejší relaxační pobyt si můžete nechat sestavit po konzultaci s lékařem. Bude se odvíjet od vašeho aktuálního zdravotního stavu, jde vlastně o takové lázně. Léčebný program využívá velké množství přírodních produktů, které jsou v Mariánských Lázních k mání. O co jde? No přeci o minerální vody, slatinné koupele a zábaly, aplikaci plynů a peloidů. V Mariánských Lázních je čtyřicet přírodních léčivých pramenů, plynů a ložisek slatiny. Používají se k léčbě onemocnění ledvin a močových cest, nervových chorob, nemocí dýchacích cest a pohybového ústrojí. 

Jen tak relaxovat

Pokud si chete jen tak odpočinout, bude se vám líbit hotelový balíček. Hotel jich nabízí hned několik druhů. Hotel většinou balíčky zaměřuje na jednotlivé klienty. Na své si přijdou nastávající maminky, senioři i přepracovaní manažeři. Buďte si jisti, že s balíčkem budou uspokojeny všechny vaše potřeby. Pokud se rozhodnete pro jiné procedury nebude to vůbec žádný problém, stačí zajíst na balneorecepci a domluvit se. 

Pokud vám zbyde nějaký volný čas, doporučejeme dovršit odpočinek golfem.na vyhlášeném hřišti v Mariánských Lázních. 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies