Dotované zájezdy pro seniory

 

Patříte mezi seniory nebo se seniorem sdílíte domácnost? Možná by bylo fajn ho poslat někam na dovolenou, vždyť i senioři potřebují trochu odpočinku a přijít na jiné myšlenky. Kde jinde se to povede, než na dovolené. Máte finanční krizi? Řešením může být dotovaná dovolená pro seniory. Už jste o ní slyšeli?

Pobřeží Costa Calida

 

španělské pobřežíUžívejte si!!!

Nikdy není pozdě vyjet si na dovolenou k moři. Děti odešly z domova, takže vám v tom teď nic nebrání, proč si tedy neužít krásný a aktivní podzim života? Zájezdy pro seniory + 55 jsou připravené ve spolupráci s Evropskou Unií a jsou speciálně navržené, abyste si je plně užili.

Co si třeba letos zaletět do Španělska? Dovolená Španělsko 55 + se vám bude líbit. Vaši dovolenou ve Španělsku bude z části dotovat Evropská Unie a z části španělská vláda. Každý nad 55 let dostane 150 euro a stejný příspěvek navíc dostane i váš doprovod, tady není žádné věkové omezení.

Aktivní dovolená 55 + je velice atraktivní. Je to nejlepší cesta k aktivnímu odpočinku od shonu, který všichni zažíváme každý den. Vychutnejte si středomořskou atmosféru a španělské víno či delikatesy.  

Dovolená pro každéhokulinářská specialita

Pokud nepatříte mezi seniory, nezoufejte i vy si můžete snadno vybrat tu nejlepší a nepříjemnější letní dovolenou. Kde si vybrat? Podívejte se na srovnávač zájezdů Cestolino. Stačí zadat kam to letos bude, na jak dlouho, úroveň ubytování a máte za chvilku jasno.

Za Mrtvým mořem

Můžete se vydat do Španělska a poznat zdejší Mrtvé moře. V provincii Murcia leží jedna z největších pobřežních lagun Mar Menor, tedy Malé moře. Na každého tady čeká klidné a teplé moře, teplota vody je tady vyšší až o 5 °C než u Středozemního moře. Voda je tady také velmi slaná. Mar Menor je od Středozemního moře odděleno úzkým pruhem pevniny, který se jmenuje La Manga. Nabízí se tedy příjemné koupání v teplé vodě a následné schlazení v mořské vodě Středozemního moře. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies