Dovolená ve dvou - jak ji přežít

Chystáte se se svým přítelem k moři a slibujete si od toho pohádkovou dovolenou? Několik společně strávených dní může být ale pořádnou zkouškou vašeho vztahu. Poradíme vám, jak touto zkouškou bezpečně projít a váš vztah tím ještě více upevnit.

Slunečník s lehátky na pláži

Přípravy na cestu

bývají mnohdy zkouškou nervů. Vyřídit pojištění, vyměnit peníze, koupit plavky, zabalit si... A tím to zdaleka nekončí. Předejít těmto možným problémům můžete tak, že si na všechno vymezíte více času. Nenechávejte si nic na poslední chvíli! Raději se začněte balit už týden předem, než aby jste den před odjezdem zjistili, že máte propadlou platnost pasu.

Bitva o peníze

Váš drahý chce utrácet za koktejly, zatímco vy si vezete v kufru pytel šuměnek, jen aby jste ušetřila? Pokud chcete předejít hádkám na téma peníze, ujasněte si předem, za co jste ochotni dát peníze a najděte společný kompromis. Důležité také je nespoléhat jen na partnerovu kreditní kartu. Mějte u sebe alespoň malý obnos peněz, který vám zajistí svobodu.

Odlišné představy

Toužíte po památkách, ale vaše drahá polovička by raději trávila čas v hotelové posilovně? Pokud nejste ochotni podřídit se požadavkům toho druhého, nebojte se a klidně si vyražte každý po svým. Nikde není psáno, že musíte všechno dělat společně. Naopak, pokud se budete chvíli věnovat i sami sobě, budete oba spokojení a vašemu vztahu to prospěje. Ideální je také vyrazit na dovolenou s přáteli. Zatímco muži se budou ničit v posilovně, vy můžete se svou kamarádkou jít nakupovat.

Ponorka

Protože se budete několik dní dělit o jeden hotelový pokoj, může vás brzy zastihnout ponorková nemoc. Snažte se proto zachovat si alespoň trochu soukromí. Nemíchejte dohromady své osobní potřeby a pokud vás ráno napadne projít se po pláži, nechejte klidně partnera dále spát a udělejte to.

Spousta času na hádky

Na dovolenou si jedete odpočinout, proto nechte všechny starosti doma. Budete mít spoustu času, který vás bude lákat k různým debatám. Zakažte si rozebírání problémů, které by vám mohli dovolenou znechutit.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies