Energetické obrazy - skutečně léčí?

Zvažujete, jaký obraz si pořídit do bytu? Zvažujte pečlivě, typ obrazu ovlivní nejen estetické, ale i energetické působení místnosti!

Andělé v duze

OriginalOriginalObrazy do bytu – co vyzařuje ten váš

Vybrat do domu či bytu ten správný obraz je umění. Řídit byste se přitom měli nejen estetickým cítěním, ale i energií, kterou vyzařuje. Malované obrazy vždy obsahují energii daného umělce, proto je stav malujícího velmi důležitý. Pokud například tvoříte ve stavu úzkosti či deprese, kdy své pocity ventilujete na plátno či na papír - je takové tvoření přínosné pro vás samotné, neboť může dojít k uvolnění, již se ale nedoporučuje dílko k dalšímu šíření - negativní energie tak posíláte dále. Dalším typem je tvoření v radosti, již volíte jiné barvy, jiné tahy, pozitivní energii z díla jednoduše cítíte. Zvláštní kategorií je tvoření intuitivní neboli automatické, kdy vykonáváte malbu bezděčně, například když se nudíte na firemní poradě - většina z nás maluje kytičky, kolečka nebo čtverečky - tato bezděčná malba hodně vypovídá o vás samotných, o stavu vaší duše. A kategorií samou o sobě je malování v meditaci, tedy bezmyšlenkovitém stavu, kde neexistuje strach, ale jen láska - logicky pak dílko bude obsahovat tutéž energii. Při meditaci se malíř dostává do tzv. alfa stavu, stavu podobného před usnutím. V alfa stavu se zpomalí dech i frekvence mozku, je to stav léčivý. Zároveň je napojen na vesmírnou energii, která je podstatou nás všech. Nemusíte v existenci této energie věřit, stačí jen energetický obraz plně vnímat - uvidíte sami, jaké pocity ve vás vyvolává. Naproti tomu obraz depresivní, chmurný, ve vás jen těžko bude podporovat dobrou náladu a harmonii.

www.energetickeobrazy.czEnergetické obrazy a léčivý vliv barev – využijte jich v každodenním životě!

Léčení s pomocí obrazů není žádnou novinkou - je známé odedávna. Energetické symboly, obrazy a mandaly si nechávali malovat i mnozí vládcové - přinášely jim radost, sílu i klid. Výrazný energetický potenciál v sobě mají již samotné barvy. Například zelená uklidňuje, žlutá posiluje paměť a schopnost komunikace, červená povzbuzuje, aktivuje. Barvami nevědomky programujete i sami sebe - pokud se například oblečete do černé, podpoříte v sobě disciplinovanost a budete působit seriózně, což se vám vyplatí například na pracovním pohovoru, při setkání s přáteli ale budete působit uzavřeně. Chcete-li se před světem uzavřít, pak klidně po černé, hnědé nebo šedé sáhněte, uzavíráte ale přirozenému toku energie i sami sebe. Chcete-li naopak, aby se k vám lidé rádi vraceli, volte barvy jako je žlutá, oranžová, pastelově modrá nebo zelená. Jasnými, pozitivními barvami harmonizujete i sami sebe!

Obr.: Karla Miková

Související články

Automatická kresba o vás hodně prozradí

Meditace - když mysl odpočívá

Barvy, které léčí

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies