Erotické zvyky - co na vás prozradí?

Dokážete se milovat výhradně pod vlivem alkoholu, ve tmě nebo o víkendu? Vaše rituály v ložnici o vás mnohé vypoví. Mohou vás o něco obohacovat, ale také ochuzovat. Přečtěte si, co pro vás který erotický zvyk znamená.
Žena ležící na zádech muže

Sex pod vlivem alkoholu

Pokud se milujete výhradně v alkoholovém opojení, máte zřejmě zábrany, které byste za střízliva nebyla schopna odstranit. Je více než možné, že si nevěříte nebo že sex považujete za něco nemravného.

Sex ve tmě

Milujete se pouze ve tmě nebo alespoň v přítmí? Ani netušíte, o co sebe a svého partnera ochuzujete. Je jasné, že příčinou je vaše nízké sebevědomí. Bojíte se, jak při sexu vypadáte. Hoďte tyhle obavy za hlavu! Kdyby jste se svému partnerovi nelíbila, pak by se s vámi přece milovat nechtěl.

Sex a rekvizity

Zapalujete při milování svíčky, pouštíte romantickou hudbu a na milování se vždy zodpovědně chystáte. Pak jste sice milá a smyslná požitkářka, ale připravujete se o spontánní, neplánovaný sex.

Sex podle scénáře

Milujete se se svým partnerem a předehra i samotný sex vypadá naprosto stejně jako minulý týden, měsíc a rok? Možná se po několika letech vztahu držíte osvědčeného scénáře, který vás vždy dovede na vrchol blaha. Jenže časem se ze sexu může stát stereotypní záležitost a vy nebo vás partner se začnete nudit. Hrejte si! Určitě objevíte i nové způsoby, jak se rozněžnit a navíc se i pobavíte.

Sex pouze o víkendech

Pokud přes všední den nemáte na milování ani pomyšlení a vrhnete se na něj vždy až o víkendu, může za to fakt, že teprve po pěti vyčerpávajících pracovních dnech si můžete odpočinout a teprve pak se dostaví chuť na sex. Váš partnter ale potřebuje sex častěji než jednou nebo dvakrát týdně a může se začít rozhlížet jinam. Vyzkoušejte "rychlovky" po ránu. V práci budete plni energie a váš partner si bude v hlavě přehrávat ranní milostné scény po celý den.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies