Erotika součástí snů

Věděli jste, že prospíme až 23 let našeho života? Každý z nás má za noc 8 až 10 různých snů, přestože vám může někdo tvrdit, že sny nemívá - prostě si je jen nepamatuje. Erotika může být skryta i ve snech, které byste si vyložili úplně jinak...
Ženská tvář
8 % žen a 15 % mužů tvrdí, že sny nemívají, ale ve skutečnosti si své sny neuvědomují nebo je neberou na zřetel. Nejméně 42 % žen a 25 % mužů si po probuzení vzpomene aspoň na jeden sen. Téměř nikdo si však nedovede logicky své sny vyložit.
Sny jsou dlouhé 10 až 30 i více minut, dokonce se tvrdí, že sen trvá tak dlouho, jak dlouho by trvalo to, co se v něm odehrává. Dříve se soudilo, že sny trvají jen několik sekund.

Sny s erotickým nábojem

Sen o vášnivém líbání

Polibek ve snu symbolizuje snahu o sblížení s člověkem, se kterým se líbáte. Zajímavostí je, že líbání nemívá často sexuální význam, ale spíš touhu po klidu a jistotě. Rozkoš ze snového líbání bývá vyvolána vzpomínkami na sání z matčina prsu.

Sen o nahotě na veřejnosti

Sny, ve kterých se procházíte na veřejnosti nazí, jsou velmi časté. Ukazují na vaši nejistotu a zranitelnost. Ale pokud se nazí cítíte ve snu dobře, značí sen spíš touhu po erotice, sexu nebo také ocenění vašich schopností.

Sen o divokém tanci

Klasický tanec v páru představuje chuť na erotické hrátky a milování. Čím rychlejší hudbu ve snu slyšíte, tím intenzivnější je vaše chuť po sexu. Nesoulad v krocích souvisí se nesouhrou při milování.

Sen o milování

Není těžké rozluštit sen o milování s někým, kdo nás tajně sexuálně přitahuje. Ovšem erotické sny mohou také znamenat silnou potřebu po uměleckém vyjádření.

Sen o jízdě na koni

Takový sen symbolizuje touhu po volnosti, ale také může být vyjádřením touhy po svobodnějším, odvázanějším sexu bez jakýchkoli omezení.

Sen o havárii letadla

Sen může naznačovat obyčejný strach z létání, ale bývá spojován i se strachem ze znásilnění. U mužů bývá sen o klesajícím letadle chápán jako vyjádření obav z impotence.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies