Erotika - to musíte vědět!

Tohle se váš muž prostě musí dozvědět! Erotika, sex a intimní blízkost - chybí něco ve vašem vztahu? Váš partner si vás musí hýčkat - květiny, dárečky nebo jen sms, že na vás myslí. I malé pozornosti budují sexuální život parnerů.
Sedící dvojice otočená zády

Více sexu a intimní blízkost

Jste si hodně blízcí? Pak sexuální život bude pro vás jistě na kvalitní úrovni. Většinu žen inspiruje právě citová blízkost i k sexu. Naopak u mužů to funguje naopak - sex je jim důvodem, proč si budovat k partnerce citový vztah. To znamená, že ženy by měly dbát více na sexuální ladění, muži zase více hledět na city.

Erotika a sex - důležitost ve vztahu

Dobrý sex sice není nezbytně základem fungujícího partnerství, ale "málo sexu" může být příčinou hádek. Ženy i muži by se o svůj sexuální život měli starat a vydat na udržení správného erotického napětí energii navíc.

Erotika a orgasmus

Není orgasmus jako orgasmus. Schopnost orgasmu u ženy je proměnlivá. U ženy záleží na náladě, prožitcích všedního dne. To, že rozkoš často nepřichází, nemusí být příčinou "neschopného" muže. Pokud muž akceptuje fakt, že si žena může užít sex i bez orgasmu, jde o vykročení ke spokojenému sexuálnímu partnerství.

Erotické dysfunkce - řešte problémy s erekcí

Dysfunkce nejsou ničím, za co byste se měli stydět. Mluvte o problémech s parnerem a hledejte společnou cestu k řešení. Předčasná ejakulace, porucha erekce a nízká sexuální touha se objevuje u jednoho z pěti mužů.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies