Estetická chirurgie – napraví to, na co příroda zapomněla

Estetická chirurgie Vám dopomůže ke krásnějšímu zevnějšku, který Vám vrátí sebevědomí, zvýší Vaši přitažlivost a zbaví komplexů.

Listy na nahých nohou

Estetická chirurgie – napraví to, na co příroda zapomněla

Být dokonalý, chce být téměř každý z nás. Sem tam ovšem příroda na něco zapomene, a člověku, pokud chce být dokonalý, nezbývá nic jiného, než využít služeb estetické chirurgie. Ta v dnešní době nabízí nespočetné množství zákroků, které mohou dopomoci nejen ke kráse, ale také ke zvýšení sebevědomí. Mezi nejběžněji prováděné zákroky patří zejména zvětšení poprsí, různé druhy liposukce, bělení zubů a vyhlazení vrásek.

Zvětšení poprsí

Malá a povislá prsa jsou noční můrou nejedné ženy. Ze stránek časopisu se na nás usmívají krásné modelky se sexy postavou a pevnými prsy. Chcete mít také takové prsa? Klinika estetické chirurgie vám k nim dopomůže!

Všechny používané implantáty jsou tvořeny pružným silikonovým pouzdrem obsahující výplně z různých materiálů. Mezi nejčastěji používané výplně patří silikonový gel nebo fyziologický roztok. Existují i tzv. Bakerovy expandéry - nafukovací implantáty, které jsou jen částečně vyplněné silikonovým gelem a které se po zavedení přes speciální ventil doplňují fyziologickým roztokem, čímž se postupně zvětšují.

Implantáty se vkládají buď pod prsní žlázu (nedochází ke tření mezi implantátem a svalem, což umožňuje lépe zachovat původní tvar implantátu) a nebo pod prsní sval (implantáty jsou umístěny tak, že jsou neviditelné a nedají se nahmatat).

Implantáty se vkládají do 3až 4 centimetrových zářezů, které jsou dobře skryty buď po obvodu dvorce nebo pod prsem, popř. v podpaží. Doba zákroku je 1 až  2 hodiny při celkové anestezii.

Liposukce – když diety nepomáhají

Po dokonalé postavě touží velmi mnoho žen. I přes nesčetné diety a odříkání si všeho „dobrého“, si někdy tělo dělá stejně to, co samo chce. Zejména se jedná o problémové partie (bříško, zadeček, boky a stehna), kde se tuk velmi špatně spaluje. Možností, jak docílit ladných křivek s minimálním úsilím, je liposukce. Ta se v dnešní době běžně provádí na klinikách estetické chirurgie.

Vybrat si můžete z několika variant, od klasické liposukce, přes laserovou, radiofrekvenční, tumescentní, ultrazvukovou až po vibrační liposukci. Nejoblíbenější ze všech je liposukce za pomoci ultrazvuku.

Bezbolestné odstranění tuku? S pomocí ultrazvukové liposukce!

S pomocí ultrazvukových vln dochází k rozštěpení membrán tukových buněk v podkoží. Následně se obsah buněk vyprázdní do mezibuněčného prostoru. Poté jej odvede lymfatický systém ke zpracování do jater. Odstranění tukových buněk je trvalé. Efekty lze srovnávat s operačně provedenou liposukcí, tato metoda je však bezbolestná. Rekonvalescenční doba není nutná.

Bělení zubů - pro krásný úsměv

Tak, jako šaty dělají člověka, tak i bílé zuby a úsměv ho dělají sebevědomým a úspěšným. A přiznejme si, že to nejhorší je stydět se usmát. Dnes jsou bílé zuby standardem, který charakterizuje schopnost pečovat o svůj zevnějšek. Bělení zubů bylo populární už za dob starých Římanů.

Káva, čaj, cigarety, červené víno… to jsou jen některé z mnoha faktorů, které mohou našim zubům uškodit a zbarvit je dožluta. Zubní pasty s bělícím účinkem jsou sice velmi žádané, ovšem nejsou dlouhodobě účinné. Ke krásnému úsměvu vám může dopomoci i klinika estetické chirurgie, která nabízí hned několik způsobů bělení zubů s dlouhodobým účinkem.

Vyhlazení vrásek za pomoci Botoxu

Vrásky postihnou ve vyšším věku každého z nás, některé mimické vrásky nás mohou trápit již od útlého věku. Vyhlazení vrásek a získání mladistvého vzhledu lze dosáhnout bez chirurgického zákroku a bez jizev. Jak? Za pomoci injekční aplikace Botoxu (Botulotoxinu typu A).

Aplikace Botoxu se používá při léčbě vrásek na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku. Zákrok trvá 5 až 10 minut, provádí se ambulantně bez anestezie. Výsledný efekt trvá 3 měsíce, aplikaci lze s odstupem zopakovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies