Expreska – kruhový trénink pro ženy

KONDICE A SEBEVĚDOMÍ ZA 30 MINUT

Můžete chodit cvičit. NEBO! Můžete chodit do EXPRESKY. Jaký je v tom rozdíl? EXPRESKA není jen mimořádně účinný 30minutový kruhový trénink pro ženy, při kterém posílíte svaly, zpevníte tělo, zrychlíte metabolismus a spálíte tuky. EXPRESKA je mnohem víc! Své klientky si hýčká. Snaží se jim nabídnout maximum. Nově například profesionální nutriční poradenství či vlastní originální výživové doplňky. S EXPRESKOU posílíte nejen svaly ale i sebevědomí.

EXPRESKU najdete na 35 místech po celé republice a další 10 na Slovensku. V plánu je otevření ještě desítek dalších. Za necelé tři roky vyzkoušelo EXPRESKU více jak 19tisíc žen, z nichž přibližně 5 tisíc se stalo aktivními členkami. Není tohle to nejlepší doporučení? Více na www.expreska.cz.

Logo expreska

30 minut stačí

EXPRESKA nabízí řešení všem ženám, které trpí nedostatkem času. Mezi prací, rodinným nákupem a rozvozem dětí do kroužků je obtížné najít si čas sama na sebe. Kruhový trénink v EXPRESCE je vymyšlený tak, abyste za pouhých 30 minut procvičila všechny svalové skupiny a spálila maximum kalorií. Navíc si nemusíte dělat starosti s rozpisem lekcí. Vaše cvičení začíná ve chvíli, kdy přijdete.

kruhový trénink

Zapojte se do kruhu

Rovnoměrné posílení a kondice za minimální čas – to jsou hlavní cíle kruhového tréninku v EXPRESCE. Komplexní cvičební program zde probíhá na 8 hydraulických strojích a 8 aerobních stanovištích. Během půl hodiny se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé, zhruba po třiceti vteřinách. Kruhový trénink v EXPRESCE nabízí jedinečné spojení kardiovaskulárního a silového tréninku. Hydraulické pístové stroje totiž umožňují provádět zároveň jednou skupinou svalů tlak a opačnou svalovou skupinou tah. Zátěž odtlačujete a přitahujete. Taková intenzita cvičení vede ke snadnému zvýšení a udržení požadované tepové frekvence v tzv. aerobní zóně, tedy zóně, kde vaše tělo spaluje tukové zásoby. Cvičení v EXPRESCE probíhá vždy pod vedením zkušené trenérky.

Cvičení za 45 Kč

Členky EXPRESKY mají možnost cvičit, jak dlouho chtějí a kolikrát chtějí kdykoliv během otevírací doby jakéhokoliv klubu EXPRESKA v republice. Pokud si v EXPRESCE koupíte nejvýhodnější plán a přijdete si zacvičit třikrát týdně, vychází jeden vstup na pouhých 45 Kč. Při pěti návštěvách týdně vás bude jedno cvičení stát jen 27 Kč. Aby vám tréninky v EXPRESCE nikdy nezevšedněly, bývají pravidelně obměňovány. Najdete zde hodiny zaměřené na břišní partie nebo lekce obohacené o prvky Zumby či Bosu.

posilování

Víc než jen fitness

EXPRESKA – 30minutový kruhový trénink pro ženy, zavádí do svých klubů nový koncept komplexních služeb. Nově například vybrané kluby EXPRESKA poskytují profesionální nutriční poradenství. Stejně tak jako vám trenérky EXPRESKY poradí se cvičením a správným používáním posilovacích strojů, seznámí vás nutriční specialistky EXPRESKY s principy zdravého životního stylu, úbytku váhy a odkyselení organismu. Navíc vám doporučí i konkrétní výživové doplňky.

EXPRESKA v současné době nabízí mimořádnou akci – cvičení zdarma! Máte-li zájem, zaregistrujte se na www.expreska.cz.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies