Feng Shuei - byt na jedničku!

Každý byt či dům má svůj specifický náboj. Kořeny Feng Shuei pocházejí z taoistických nauk o poznání světa. Smyslem Feng Shuei je dosažení harmonického způsobu života. Dá vám informace o vhodných úpravách bytu i interiérů neobytných prostor.

Západ slunce

Význam Feng Shuei

Feng-Shuei značí porozumění základním vztahům přírodních sil a vlivů. Hlavním smyslem je dosažení harmonického způsobu života. Podle zásad Feng Shuei se dá určit rozestavění nábytku, ale i osobní horoskop. Dá vám informace o vhodných úpravách bytu, o směru, kterým se máte ubírat. Feng Shuei vám pomůže při výběru barev. Nauka Feng Shuei pomáhá zřídit efektní interiér vašeho bytu i neobytných prostor.

Historie Feng Shuei

Kořeny Feng-Shuei vycházejí z taoistických nauk o poznání světa. Vyvíjí se přibližně od roku 3000 př. n. l. Feng Shuei dosáhlo svého scelení kolem roku 800 n. l. díky pozitivnímu přístupu Číňanů.

Základy Feng Shuei

Zkuste se zamyslet nad zákonitostmi bytu. Vstoupíte-li poprvé do místnosti, bytu či domu, pocítíte z něj určitý náboj. Poznáte tak prostředí, kde se cítíte nebo necítíte dobře.

Feng Shuei - jak nalézt harmonii

Důležité aspekty:

  1. samotný byt, dům, prostor (třeba i plot)
  2. příroda
  3. samotný člověk
  4. tělo a zdraví

Jak začít?

  1. vyházejte vše, co nepotřebujete
  2. vykliďte i nepotřebné věci, na kterých jste závislí emocionálně

Barvy podle Feng Shuei

Správná volba barevného provedení vás buďto uklidní nebo povzbudí k činnosti. Jiné barvy vaší osobnosti a prostoru „překáží” a rozrušují vás.

Energie pomocí barev

Z hlediska Feng-Shuei platí určitá barevná pravidla pro jednotlivé místnosti. Studené barvy mají zvětšující účinek, teplé barvy prostor zmenšují. Barvami můžete jednotlivé prostory povznést, zviditelnit a rozproudit v nich energii. Nauka Feng Shuei vám pomůže přenést vibrace místnosti do vašeho života a činností. Můžete tak podpořit partnerský život, finanční stránku a zlepšit zdraví vám i vašim blízkým.

Feng Shuei je rozsáhlá nauka, proto se jí budeme věnovat zase příště...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies