Filmy na DVD

Dlouhé zimní večery se nezadržitelně blíží a vy přemýšlíte, jakým způsobem je trávit? Možností v průběhu pracovního týdne není mnoho. Můžete si zajít s kamarády do fitnescentra nebo hospůdky, uklízet či připravovat se na vánoce. Neláká vás žádná ze zmíněných činností? A co takhle kouknout na nějaký dobrý film na DVD?

Obal DVD filmu Vykoupení z věznice Shawshank

Rychlost dodání
Taky už se vám někdy stalo, že film, který jste si nelegálně několik hodin stahovali z internetu, byl ve velmi špatné kvalitě, takže vaše snaha přišla vniveč? Pokud ano, přestaňte stahovat a riskovat pokutu a raději své peníze investujte do zakoupení filmů na DVD.  Kromě čistého svědomí získáte film ve špičkové kvalitě, a to bez dlouhého a hlavně zbytečného čekání. Moderní doba navíc umožňuje tento nákup uskutečnit prostřednictvím internetových obchodů, v nichž si z pohodlí domova opravdu každý.


Široký sortiment
Holdujete akčním filmům, nebo dáváte přednost hororům? Každý člověk má rád něco jiného, tudíž i ve filmech platí známé pořekadlo: „Sto lidí - sto chutí“. Domluvit se s partnerem či partnerkou na jaký film si zajít do kina je mnohdy diskuze, která zabere mnoho času. Pokud však oželíte kino, můžete si zakoupit hned několik filmových novinek na DVD a postupně zhlédnout všechny žádané filmy.

Nízké ceny
Taky vás rozčiluje neustálé zdražování potravin, energie a dalších věcí včetně zábavy? Naši rodiče zaplatili za zhlédnutí filmu v biografu zhruba 5Kč a my? Pojďme si to spočítat! Vstupenka pro jednu osobu se pohybuje od 80 – 200 korun. K tomu je nutno připočíst nějaké to občerstvení (zvlášť, když jdete na tříhodinový film). Za popcorn a nápoj vysypete z peněženky další dvě stokoruny. V závěru tento „výlet do kina“ vyjde zhruba na 300-350 Kč za osobu. Pokud hodláte pozvat ještě další osobu, bude cifra dvojnásobně vysoká. Řekněme si upřímně, že 700 Kč lze investovat mnohem lépe. Že je popcorn a nápoj zbytečný? Možná máte pravdu, ale zkuste si vzít do kina své potomky a odolat jejich psím očím a sladkým žádostem.  Za film na DVD dáte v průměru 70 korun a cena popcornu, který lze mít za 2 minutky hotový v mikrovlnné troubě, se pohybuje kolem 10 korun. Když k tomu připočítáme i cenu nějakého sladkého a nezdravého nápoje, vyjde vás filmový zážitek pro neomezený počet lidí zhruba na 130 korun. Nechceme vás však od návštěvy kina zrazovat, pouze podotýkáme, že ne každý film je nutno vidět na plátně kin.

Nové filmy téměř ihned
Častým kamenem úrazu nelegálního stahování je také dostupnost filmu. Určité filmy nelze stáhnout okamžitě poté, co vstoupí na DVD trh. Proč byste měli čekat, když stačí mizivá investice a můžete si vychutnat filmovou novinku na DVD?!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies