Flirtovací triky - které byste raději neměly používat?

Pro některé je flirtování zábavnou hrou, kterou si zpestří večer. Jiní tak často neflirtují a když už začnou flirtovat, má to pro ně hlubší význam. Nehledají při něm partnera na jednu noc. Jaké druhy flirtovacích technik existují?

Obličeje dvojice dotýkající se nosy

 

Flirtovat můžete v autobuse, v klubu, na párty, v parku, prostě kdekoliv. Pak už jen stačí najít někoho s kým si uvolněně zaflirtujete. Většina mužů ale bohužel náznakům nerozumí nebo je ne vždy správně pochopí. Které triky moc nefungují nebo se dají mylně vyložit? Mrkáním se vám může podařit muže svést, ale tady platí - všeho s mírou. Jedno či dvě mrknutí nemohou být na škodu, ale pokud po celý večer nepřestanete mrkat, budete vypadat spíše komicky než svůdně a sexy. Muž si pak bude myslet, že vám něco spadlo do oka nebo vás trápí zánět spojivek.

 

Chůze by měla být přirozená, neměla byste se o sexy chůzi nijak snažit. Přirozenost je sexy. Pokud se budete soustředit a přehnaně snažit, budete vypadat uměle. Také můžete vysílat dojem, že jste zoufalá a trapná. Muž se spíše rozesměje než by s vámi flirtoval. Jestli si ráda natáčíte vlasy na prst, abyste přitáhla pozornost, muži to pochopí jinak. Připadáte jim, že jste nervózní a že se nudíte. Když vám něco povídá a vy si začnete hrát s vlasy, myslí si, že vás jeho projev nezajímá. Takže pozor, ať ho zbytečně neodradíte.

 

Olizování rtů se také může pěkně zvrtnout. Ve filmu to sice může vypadat eroticky, ale tam se to natočí a upraví tak, aby to mělo ten sexy dojem. Ale vy máte jen jeden pokus a pokud se třeba víc olíznete, všude budete mít sliny a ztrapníte se. Hlasitým a zbytečně přehnaným smíchem sice pozornost přitáhnete, ale asi ne takovou, jakou jste chtěly. A také se nesmíte předstíraně smát všemu, jinak ho odradíte. Odhoďte svou stydlivost a buďte svá. Pokud se budete přetvařovat, časem vás stejně odhalí.

 

5 druhů flirtu - který používáte?

 

  1. Fyzický
  2. Tradiční
  3. Zdvořilý
  4. Upřímný
  5. Hravý

 

Pokud máte rádi fyzický flirt, jdete rovnou na “věc”. S ničím se nepářete a jednoduše si užíváte. Mějte ale na paměti, že vaše vztahy nebudou mít dlouhé trvání. V případě tradičního flirtu platí, že první krok dělají muži. Tady vám hrozí, že si na takového muže počkáte. Je to hodně pasivní typ flirtování, takže se možná stydíte a čekáte až za vámi někdo přijde. To se vám ale nemusí vyplatit. Nestyďte se a ukažte, co ve vás je.

 

Zdvořilý styl je hlavně pro lidi, kteří hledají smysluplný vztah. Základem je nesexuální komunikace a slušné chování. U upřímného flirtu se partneři baví na rovinu. Pokud jeden z nich chce sex, prostě se zeptá. Na přímou otázku se sluší přímá odpověď. Hravé flirtování používají především ženatí muži a vdané ženy. Potřebují si jen zvýšit sebevědomí a neúspěch jim nevadí, protože doma svého partnera mají.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies