Flirtování v létě

Pravidla letního flirtování jsou jiná. Na dovolené nemáte tolik času, aby jste svého vyhlédnutého idola sbalila. Musíte jít přímo na věc a zbytečně neokolkovat. Poradíme vám pár triků, jak správným flirtováním dosáhnout svého cíle.
Muž líbající ženu na tvář

Krok č. 1 - navázání kontaktu

Jde vám o vzrušující milování na pláži či u Máchova jezera, ne o dlouhodobý vztah, což by jste měla vyjadřovat slovy i činy. Na pláži jsou osvědčenou taktikou hrátky s opalovacím krémem. Jemně si jej roztírejte po dekoltu, prohýbejte se v páteři a sem tam pohledem propalte objekt své touhy. Pokud přesto nezabere, jednoduše se zvedněte a poproste ho, ať vám natře záda.

Krok č. 2 - pozvání na skleničku

Jakmile dojde k prvnímu kontaktu, nezahálejte. Nemusíte čekat, až vás na skleničku pozve on. Taky by jste se nemusela dočkat a zítra už by mohlo být pozdě. Rovnou na něj vytaste: "Ahoj, já jsem Katka. Nedáme si skleničku?"

Krok č. 3 - nezávazný sex

Možná už plážového krasavce nikdy neuvidíte. Proto odhoďte zábrany a splňte si svá přání. Klidně ho zkuste požádat o něco, co by jste se nedvážila vyslovit ani před svým nejlepším expřítelem. Pokud si z dovolené nechcete jako suvenýr odvést pohlavní chorobu nebo potomka, nezapomínejte na kondom.

Nevyžadujte věrnost

Neslibujte svému ukořistěnému milenci věrnost a ani ji nežádejte od něj. Za pár dní vás bude zase dělit několik stovek kilometrů a proto od sebe něco takového nemůžete očekávat.

Pozor na podvodníky!

Plážoví krasavci mohou využívat svého sex-appealu a mohou vám pěkně zamotat hlavu. Jakmile po dvou hodinách začne tvrdit, že se do vás zamiloval a začne po vás chtít peníze, otočte se na podpadku a zmizte.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies