Garážová vrata – co o nich nevíte?

Čeká vás pořizování nových garážových vrat? Víte co od kvalitních garážových vrat očekávat? Určitě by měla být pěkná a sedět k celkovému stylu domu, ale krom toho je důležité dopřát si určitý komfort, dlouhou životnost a dokonalou odolnost proti vloupání. Doporučujeme zvolit garážová vrata Lomax, která jsou vyráběna nejmodernější technologií.

Hnědé vrata od garáže

Kvalita a moderní design

Dnes máte možnost si vybírat, tak proč nezvolit tu nejmodernější technologii a moderní design vrat. V případě firem, které si vrata vyrábějí sami, máte možnost zvolit si variantu a barvu přesně podle vašich představ. Dejte přednost kvalitnímu zpracování, minimální hlučnosti a dokonalého využití místa. Není nad to, když garážová vrata zabírají jen prostor pod stropem a celý spodní prostor garáže můžete plně využívat.

Sortiment garážových vrat

Pokud o výmněně starých garážových vrat přemýšlíte, máte na výběr z několika možností. Stačí se jen rozhodnout, která vrata vám budou nejvíce vyhovovat.

Sekční garážová vrata

Sekční vrata jsou jakýmsi standardem, výbírá si je většina zákazníků. Sekční vrata neomezí váš prostor v garáži, jsou totiž umístěna na stropě. Vrata pak sjíždí shora z vodících lišt. A jak mohou vrata vypadat? Můžete zvolit sendvič s prolisy kazet, podélnými drážkami, středovým prolisem a nebo bez prolisů. V případě, že zvolíte sekrvenční garážová vrata Lomax, lze si vybrat ze čtyř základních motivů prolisů zdarma. Samozřejmostí je výroba vrat na míru, přesně do vašich prostor. Na výběr máte širokou škálu imitací dřeva a více než 2500 barev. Sekvenční vrata lze ovládat ručně nebo motorem.

Rolovací vrata

Rolovací vrata jsou vhodná do každé garáže a to díky jednoduchosti a estetického vzhledu. Uvnitř garáže nezaberou témeř žádný prostor. Chcete garážová vrata zabudovat do již postavěné garáže? To nebude žádný problém, protože při instalaci rolovacích vrat nebude potřeba provádět žádné stavební úpravy. Rolovací vrata se ovládají elektropohonem či navíjecí pružinou.

Posuvná vrata

Zamlouvají se vám posuvná garážová vrata? Firma Lomax vám nabízí posuvná vrata na míru podle vašich představ. Máte k dispozici velmi širokou nabídku dřevěných dekorů. Těšit se můžete na přirozený vzhled materiálu, výraznou kresbu dřeva a dlouhou životnost garážových vrat.

Dodatečná montáž – průmyslová vrata

Průmyslová rolovací vrata pro dodatečnou montáž také nezaberou v garáži ani o kousek prostoru více, než je třeba. Instalace se obejde bez stavebních úprav již postavené garáže. Firma Lomax vám stejně jako u všech vrat vypracuje návrh i cenovou nabídku zdarma. Průmyslová vrata lze ovládat pomocí bočního elektrického pohonu, dálkovým ovládáním.

S firmou Lomax nešlápnete vedle, své kvalitní garážové vrata a další výrobky poskytuje už od roku 1992. Jako jediná firma si Lomax vyrábí veškeré panely pro sekční vrata sama. Pokud si garážové vrata Lomax vyberete, budete spokojeným zákazníkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies