Hit léta – minikabelky

Dolaďte svůj letně naladěný outfit k dokonalosti s pomocí stylového doplňku, kterým je minikabelka. I přes své miniaturní rozměry vám minikabelka poskytne dostatek prostoru pro uschování všech potřebných drobností a zároveň svým tvarem a barvou dodá vašemu outfitu ten správný punc originality.

Žlutá kabelka s řetízkem přes rameno

Zdroj obrázku: fashionassist.wordpress.com

Vyberte si minikabelku

Mineralfit.cz doporučuje

Kabelkový slon

www.kabelkovyslon.cz

 

Minikabelky hitem léta

Jak se říká, kabelek a bot není nikdy dost! A zvláště pak takových, díky kterým se vám podaří dokonale doladit outfit . O trendy botách si povíme více v některém z následujících článků, v tom dnešním se zaměříme speciálně na kabelky. Ovšem ne jen tak ledajaké kabelky, ale rovnou na tzv. minikabelky, které jsou hitem tohoto jara a léta. Objevují se v módních kolekcích návrhářů světových jmen, kterými bezesporu jsou například Stella McCartney, Balmain či Alexander McQueen.

Nemáte na to, abyste si pořídila kabelku právě od výše jmenovaných Nezoufejte. Velkou parádu uděláte i s mnohem lacinějším kouskem. Stačí se jen porozhlédnout po obchodech či buticích a vybrat si takovou, která nejlépe bude splňovat všechny vaše požadavky. K dostání jsou například minikabelky v podobě dopisu (tzv. psaníčka), hranaté kabelky ve stylu ala Alexander McQueen, oválu (tzv. náramkové) a nebo třeba pouzdra se zakulacenými okraji.

Zdroj obrázku: fashionassist.wordpress.comTrendy barvy a vzory minikabelek

A po jaké barvě minikabelky nejlépe sáhnout Trendy jsou nejen pastelové, ale také výrazné a veselé barvy – a to včetně těch neonových. Vedle nešlápnete, pokud si pořídíte minikabelku v metalickém odstínu nebo barevnou klasiku, kterou jsou černá nebo bílá. Žádané jsou nejen jednobarevné minikabelky, ale také v kombinaci nejrůznějších barev (velmi oblíbená je například kombinace červené s růžovou, černé s bílou a nebo neonově žluté se stříbrnými detaily), se vzorem (například květovaný vzor, který je trendy již od loňska) či veselým potiskem. Jakou kabelku nakonec zvolíte, je jen na vás.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies