Hitem léta jsou odhalená záda

Už jste si vybrala nové kousky do svého letně laděného šatníku? Jestliže jste tak ještě neučinila, nechte se inspirovat aktuálními módními trendy a pořiďte si alespoň jeden svršek s odhalenými zády.

Ženské odhalené záda

Letní móda ve znamení ženskosti

Móda nastávajícího léta bude ve znamení ženskosti a přirozenosti. Na přehlídkových molech známých návrhářů převažuje oblečení laděné spíše do ležérnějšího stylu, zároveň také oblečení smyslnější, romantičtější a mnohem lépe nositelnější. Z materiálů dominují přírodní vlákna v čele s bavlnou a lnem. Co se týče barev, tak se do popředí zájmu dostávají především pastelové odstíny (například pastelově růžová, žlutá, fialová, zelená i modrá), ze vzorů pak květy, obrazce a ornamenty.

Trendem léta budou odhalená záda

Největším hitem léta budou svršky s odhalenými zády, které nejlépe vyniknou na štíhlých ženách. Máte-li nějaké to kilo navíc a nemáte dokonale rovná záda, nezoufejte – i vy můžete nosit aktuální módní trendy. Je ovšem důležité zvolit takový střih oblečení a výstřih zad, který vaše problémové partie zakryje. Nabídka modelů na trhu je pestrá, nemusíte se tedy bát, že byste si z nich nějaký nevybrala.

Tip: Velmi žensky a zároveň trendy budou vypadat například krajkové šaty v pastelovém odstínu, s délkou po kolena, mírně nařasenou svrchní přední částí, širšími ramínky a decentně vykrojenými zády.

Jak správně nosit oblečení s odhalenými zády?

Neobejdete-li se bez podprsenky a přesto si chcete vyjít v topu či šatech s odhalenými zády, volte takovou, jejíž zapínání nebude vidět skrze vykrojenou část oblečení. Na trhu jsou k dostání speciální podprsenky (například tzv. neviditelné nebo nalepovací), které vám prsa pěkně vytvarují a zároveň umožní nosit takovéto oblečení. Jejich pořizovací cena není vysoká a za tu parádu, kterou můžete s jejich pomocí udělat, to rozhodně stojí. Navíc se vyhnete módnímu faux pas, kterým vykukující zapínání podprsenky v oblečení s výstřihem v oblasti zad rozhodně je.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies