Hity letošního jara

Odhalení ženskosti - heslo, kterým se letos prostě musíte řídit. Nový jarní styl neohromuje zářivými barvami, ale něžnými kombinacemi ve velmi ženském podání. Čerstvému jaru sluší odstíny nebe, sněženek a prvních kvítků...
Ženy u výlohy prohlížející si oblečení

Hitem je být elegantní a v pohodlí

Absolutní hit představuje nabírané sáčko s tříčtvrtečními rukávy (odlehčená verze příliš formálních kousků). Zkuste jej doplnit halenkou s volánovými rukávky a širokými kalhotami v dandy stylu. Obuv volte dle vaší postavy - vyšším postavám budou sedět balerínky (barvu přizpůsobte saku).

Retro styl na výsluní

Letos si určitě pořiďte květované šaty s nabíranou sukní a vraťte se do 50.let. Volit můžete i šaty propínací nebo korzetové, nejlépe v siluetě přesýpacích hodin. Slušivé šaty jsou pravým kouskem pro emancipované a sebevědomé ženy.

Hit barevných kombinací

Mezi jarní novinky patří i vestičky. Zkuste například tlumenou šedou zkombinovat k fialovým tónům (tato kombinace vypadá opravdu svěže a díky fialové i mysticky). Pokud ve vašem šatníku vévodí černá, zkuste jej oživit právě těmito barvami.

Krémové odstíny

Jaro a léto uvítají mezi trendy tělové a krémové odstíny a ty nemusí působit vůbec nudně. Vrstvením, výraznými strukturami látek a zdobením tón v tónu dosáhnete maximálního výsledku i s původně nenápadnými barvami. Základním doplňkem je však mírné opálení - před létem vyzkoušejte samoopalovací přípravky, nástřiky či umění solárií.

Krajka jako královnou jara

Velmi něžně a přitom sexy působí krajka. Vyzkoušejte třeba bledě modré krajkové šaty - hodí se jak pro společenské události, tak pro běžné nošení. V kombinaci s vlněnou vestou a páskem ztlumíte přílišnou zdobnost.
Vašemu celkovému stylu dodá krajka hravost a je výborným doplňkem ke strohým kouskům vašeho šatníku.

Široké pruhy k jarní módě patří

Letošnímu jaru široké pruhy přímo vládnou! Nejkontrastnější a nesmrtelná je kombinace bílé a černé, ale vedle nešlápnete prakticky s žádnou kombinací. Pruhy se objevují i na taškách - zkuste třeba plátěnou tašku s širokými popruhy a uvidíte jakou s ní uděláte parádu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies