Hledáte silný, ale zároveň přírodní antioxidant?

Miliony lidí celého světa dnes těží z více než půlstoletí vědeckých výzkumů započatých profesorem Masquelierem, který vyvinul účinný antioxidant Anthogenol, složený ze zrnek hroznového vína Vitis Vinifera a kůry francouzské pobřežní borovice Pinus Maritima.

anthogenol

Také nejnovější odborné studie potvrdily, že Anthogenol působí efektivně proti volným radikálům. Ochraňuje životaschopnost i celistvost buněk cévního systému, a tím celý organismus před záněty, aterosklerózou a předčasným stárnutím.


Vědci prokázali, že podáváním potravinového doplňku Anthogenolu lze endoteliální buňky ochránit proti oxidačnímu stresu z více než 85 procent. Přípravek totiž dokáže „vychytat“ volné radikály uvnitř i zvenku buňky.

 

Kdy pomáhá Anthogenol

 

Anthogenol je patentovaný přírodní bezpečný produkt s vysokou výživnou hodnotou. Obsahuje výtažek ze semen hroznů, který pomáhá udržovat srdce, cévy a krevní tlak v normálním stavu. Má příznivý účinek na celistvost cévního systému včetně mikrocév, působí preventivně proti křečovým žilám. Střeží buněčné membrány před destruktivními účinky volných radikálů, podporuje tělní funkce (např. očí), svěží vzhled kůže a pozitivně ovlivňuje celkové zdraví.


Další součást Anthogenolu, extrakt z kůry pobřežní borovice, usnadňuje cirkulaci krve, ochraňuje krevní cévy a mozkovou tkáň. Ukazuje se, že Anthogenol může také omezit alergické reakce, pomoci při zvládání PMS – premenstruačního syndromu a sportovcům slouží jako regenerační prostředek.

 

Jak ho užívat


Anthogenol je doporučován v množství 2 až 4 kapsle denně. Má se užívat na lačný žaludek nebo mezi jednotlivými jídly a zapíjet vodou či džusem (nikoliv mlékem a jinými proteinovými nápoji). Při užívání Anthogenolu je nutné dodržovat pitný režim a nepřekračovat doporučené dávkování.


Náš tip


Protože vnější krása vychází zevnitř, je užívání Anthogenolu také součástí péče o pokožku, vedle práce, kterou odvádí krémy a pleťová mléka. Svou roli tu hraje cirkulační účinek bioflavonoidů, projevující se v lepším cévním zásobování pokožky.


Kde koupit Anthogenol – ochránce buněk a tkání


Přípravek Anthogenol seženete v dobrých lékárnách nebo prodejnách s doplňky stravy a bylinami. Nabízí ho také internetové obchody např. Přírodní lékárna, Vitalita  nebo Pro zdraví. Vždy ale dbejte na to, abyste koupili originální bio produkt, který má na obalu chráněnou značku MASQUELIER®, portrét a jméno.
K individuálnímu poradenství ohledně užívání patentovaného antioxidantu Anthogenol můžete navštívit webové stránky http://www.imunotop.cz/

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies