Horoskop 2006 - pod vlivem Luny

Rok 2006 je ovlivňován Lunou. Luna v horoskopu symbolizuje sny, emoce, nevědomí, také peníze, domov a každodenní realitu. Rok 2006 bude rokem změn. Co nás čeká podle horoskopu 2006?

Zlaté čísla 2006

Po celý rok 2006 bude mít na nás všechny vliv Luna, která se pohybuje a proměňuje nejrychleji.
Rok 2006 bude rokem zásadních změn, které lze očekávat v oblastech sociální a zdravotní politiky státu.
Pozornost bude věnována rodinám a dětem, společnost se zaměří na bydlení, systém vzdělávání, oblast péče o staré lidi.
Luna představuje ženskou energii a plodivou sílu, tzn. že v letošním roce 2006 bude zesílen princip ženské energie. Ženy budou v popředí společnosti, budou významně ovlivňovat procesy a dění ve společenské sféře, výrazně posílí svůj vliv v ekologických a humanitárních oblastech.
Luna nám bude ve svém "měsíčním" cyklu celý rok připomínat opakující se proces zrodu o to působivěji. Novoluní, narůstání Luny, úplněk, ubývání Luny a konec se zárodkem nového začátku. Tento proces je symbolikou lidského života. Proměny v kruhu úplňků a novů jsou základem a připomínají nám věčnou obnovu života.
Luna jako jediná nám dává možnost a příležitost ve "zkrácené" podobě experimentovat. V tomto ohledu bude rok 2006 mimořádný, protože mnohým nabídne druhou šanci po špatné zkušenosti. Připomeňte si, že v životě neexistují chyby, ale pouze lekce, z nichž si můžeme vzít ponaučení a zkusit to znovu.
Největší změny však Luna přinese do oblasti mezilidských vztahů. Středem zájmu bude snaha o kvalitnější a přirozenější formu vzájemné spoluexistence ženy a muže. Do popředí se dostává také úzké sepětí s přírodou a přírodními principy, vzroste zájem o alternativní formy léčby a zdravý životní styl ve všech směrech.

A jaký bude mít vliv horoskop roku 2006 na každé znamení zvlášť?

Především Štírům, Rybám a Rakům bude přát štěstí. Rok 2006 je pro ně rokem konstruktivním, rokem dosahování velkých cílů, rokem tvořivosti. Blíženci a Váhy jsou také na výsluní. Jejich vztahy pokvetou, ohlašují se nové příležitosti. Střelec a Beran se profilují, stabilizují se a jejich úsilí bude korunováno úspěchem. Panna a Kozoroh se už nemusí ohlížet zpátky, ale jsou před nimi trochu zmatky a nepokoje. Rok 2006 pro ně naznačuje určitou expanzi.
Pro Býka je rok 2006 rokem kontrastů, rychlého přešlapování z brzdy na plyn, časté změny cílů. U Lva hrozí riziko, že se bude cítit jako svázaný, bude ustaraný a bude cítit velkou odpovědnost na svou osobu. Pro Lvy přichází čas, kdy je nutné se rozhodnout a nabrat tak správný směr. A závěrem Vodnář, ten bude mít trochu zpřeházené myšlenky a jeho slova budou často zmatená, to se projeví také v jejich jednání.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies