Hotely nejen pro lidi

Chystáte se na dovolenou a nevíte, komu svěřit vašeho psa či kočku? Bojíte se, že vaši známí se nebudou schopni o vašeho miláčka zodpovědně postarat? Od toho tu jsou hotely pro psy a kočky.
Chlupatý pes sedící na křesle

Hotely pro psy a kočky

Většina zvířecích hotelů nabízí odbornou péči o vašeho domácího mazlíčka v průběhu celého roku. Pečovatelé jsou vyškolení lidé s praxí. Nechybí ani přítomnost veterinárního lékaře. Váš pes či kočka jsou v takových hotelech krmeni podle vašich požadavků a zvyklostí, takže se nemusíte obávat, že by na vás po příjezdu z dovolené čekalo vypasené tele (zajímá vás obezita zvířat - pro více informací klikněte zde). Pokud však vaše zvířátko trpí nadváhou, ošetřovatelé mu mohou připravit hubnoucí plán na míru. Také procházky se psem závisí na jeho potřebách a zvyklostech.

Hotely pro psy a služby navíc

Některé hotely odmítají přijímat problémové a agresivní psy, některé je ubytují bez problémů. Nabízejí také různé výcvikové a tréninkové programy, stříhání a kosmetické úpravy srsti psů, půjčují přepravní boxy a přepravují psy od majitelů do hotelu i zpět.

Psí hotely – jak pejska ubytovat?

Pokoj pro pejska je třeba včas rezervovat, alespoň týden předem. Pes musí být v dobrém zdravotním stavu (odvlečen a odčerven), aby nenakazil ostatní psy. K jeho ubytování budete potřebovat očkovací průkaz s potvrzením o odborném vyšetření ne starší než tři dny. Pejskovi můžete dát do hotelu jeho oblíbenou hračku nebo dečku. Podobné je to i u hotelů pro kočky.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies