Hračky od 4kids jsou velmi oblíbené

Každý rodič chce pro své dítě to nejlepší. Zábava v podobě pěkných hraček je tím nejlepším, co můžete svým ratolestem dopřát. Zvláště ty menší děti si nesmírně rády hrají, tak proč je čas od času nepotěšit?

plyšový medvídek

Rákosníček

Mezi vůbec nejoblíbenější hračky se řadí na tuzemském trhu zejména ty, které najdete v nabídce internetového obchodu 4kids. Devět let tradice a téměř 200 tisíc spokojených zákazníků hovoří určitě za mnohé, předností je i rychlost dodání objednaného zboží. Tak například, pokud si stihnete objednat do tří hodin odpoledne, dostanete vše hned druhý den, ať už bydlíte kdekoliv.

Pokud se s dárkem zrovna netrefíte, není problém zboží vrátit, a to až do třiceti dnů, což je dvojnásobek lhůty, kterou obvykle garantují jiné eshopy. U 4kids si můžete vybírat až ze sedmnácti tisíc různých druhů hraček, od čtyřkolky přes nejrůznější lego skládačky nebo panenky, na výběr je více než pět stovek různých kategorií. Zkrátka a dobře – dětský vkus je sice často poměrně dost rozmanitý, ale tady si vybrat prostě musíte, i kdybyste nechtěli.

Hračky pro předškoláky, ale také školní potřeby, didaktické pomůcky nebo třeba výtvarné potřeby, které pomáhají rozvíjet talent možná budoucího velkého malíře. Velký výběr najdete i v oblasti hudebních nástrojů, první flétna nebo kytara může být také začátkem zajímavé kariéry. A hlavně, děti hudba a všechno s ní spojené z principu prostě baví.

Pokud potřebujete sehnat zajímavý a neotřelý převlek na blížící se karneval, můžete na 4kids vybírat hned z několika pěkných modelů. Přeje si Vaše ratolest být za čarodějku, doktora nebo třeba klidně i mořskou pannu? Není to vůbec problém…

Chtěli byste svou ratolest přivést spíše k literatuře? 4kids má velmi bohatý výběr, jak pro prvňáčky, tak i pro středoškoláky. Ať už mají Vaše děti zájem o poučnou, zábavnou nebo jinou literaturu či by se raději učily jazyky, k mání je na šestnáct stovek různých titulů.

hračka

Máte doma hračky až v takovém množství, že už pomalu není kam dávat? V nabídce 4kids najdete nejrůznější kapsáře nebo krabice. Vše prostě musí mít v dětském pokoji své místo, nelze tolerovat žádný nepořádek!

A když už jsme u toho dětského pokoje, co takhle ho pěkně vyzdobit, aby tu bylo pěkně útulno? Jen samotné hračky totiž ani náhodou nestačí, je přeci třeba i pár obrázků, dekorací s pohádkovými či zvířecími motivy nebo dalších pěkných ozdob. Vhod přijde i nějaký ten polštářek pro pohodlnější sezení nebo lampička, když je zrovna čas na domácí úkoly nebo si děti prostě chtějí chvíli číst.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies