Hrajeme o nový Volkswagen up!

Potřebujete nové auto? Máme pro vás dobrý tip, možná bude lepší ho vyhrát než utrácet peníze. Líbil by se vám nový Volkswagen up! Není problém, stačí soutěžit!

Mapa České republiky

Czech it up!Tak hrajem!

Chcete vědět kde a jak hrát Je to úplně jednoduché. Stačí zabrousit na Facebook a výhra v podobě nového vozu už se rýsuje. V soutěžní aplikaci Czech it up! se každý den objevuje nová fotografie vozu Volkswagen Up!, která je pořízená kdekoli na území České republiky. Vašim úkolem bude co nejpřesněji určit, kde se vyfotografované vozítko nachází. Můžete vložit celkem 30 tipů. A kdo vyhrává Vůz vyhraje hráč s největším počtem bodů získaných za nejpřesnější tip. Bodové skóre můžete zvyšovat vyplněním kvízu či návštěvou prodejce vozů Volkswagen.

Info o soutěži

Volkswagen spouští soutěž „Czech it up!“ na FacebookuCzech it up!

Praha, 1. říjen 2012 – Fanoušci facebookové stránky Volkswagen Česká republika mohou vyhrát nový Volkswagen up! a další atraktivní ceny.

Od pátku 14. 9. 2012 do soboty 13. 10. 2012 bude na facebookovém profilu Volkswagen Česká republika probíhat soutěž „Czech it up!“. V hlavní roli Malý Volkswagen up!, který je i hlavní výhrou. Druhý v pořadí bude mít up! k dispozici na jeden měsíc, pomyslnou bronzovou medailí je zapůjčení up!u na dva týdny. Na soutěžící, kteří skončí na 4. až 30. místě, čekají dárky z nabídky Volkswagen Lifestyle.

Každý den se v aplikaci objeví fotografie vozu Volkswagen up! pořízená někde na území České republiky. Úkol pro soutěžící spočívá v co nejpřesnějším označení místa, kde byl vůz nafocen, na slepé mapě ČR. Další bonusové body lze získat za správné odpovědi na tipovací otázky a za vložení speciálního kódu, který bude umístěn ve vystavených vozech Volkswagen up! u prodejců Volkswagen v České republice. Vítězem se stane ten, kdo nasbírá nejvíc bodů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies