Hrajte s magazínem Mineralfit.cz a Vřískotem 4

Bojíte se rádi? Pak je tato soutěž uspořádaná ve spoluprací se společností Film Europe právě pro Vás. Čekají Vás balíčky obsahující DVD s hororovým filmem a masky z filmu Vřískot 4. Tak hurá na to!!

Neve Campbell s nožem v ruce

Co Vřískot 4 nabídne?

Sidney Prescott, autorka nové self-help knihy, se vrací zpět domů, do městečka Woodsboro. Městečko je posledním místem jejího turné s vydanou knihou. Opět se zde spojí s šerifem Deweym a Gale, kteří jsou nyní manželé. Potkává se také se sestřenicí Jill a tetou Kate. Nebyl by to Vřískot, kdyby její návštěva města nepřilákala zpět také Ghostface. Dewey, Jill, jejich kamarádi i ostatní obyvatelé města Woodsboro se opět dostávají do nebezpečí.
Tento hororový, mysteriózní thriller přichází do kin 14. dubna 2011. Máte se na co těšit.

Režie: Wes Craven

Scénář: Kevin Williamson

Kamera: Peter Deming

V hlavních rolích opět uvidíme Neve Cambell, Davida Arquett, County Cox, dále pak Emmu Roberts, Marielle Jaffe, Roryho Cupkána, Erika Knudsena, Adama Brodyho a další.

Zasoutěžte si s hororem Vřískot 4 a vyhrajte dárkový balíček!

Chcete-li vyhrát odpovězte na dvě jednoduché otázky. Jistě právě na Vás se štěstí usměje a můžete očekávat balíček.
Ceny do soutěže věnovala filmová a distribuční společnost Film Europe

Soutěžní otázky zní:

1. Kteří jediní tři herci přežili předchozí tři Vřískoty a mohou se proto objevit i ve Vřískotu 4?

a) Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette

b) Neve Campbell, Liev Schreiber, David Arquette

c) Sarah Michelle Gellar, Courteney Cox, Neve Campbell

2. Kterého filmu se týkala naše poslední soutěž na magazínu Mineralfit.cz?

Své odpovědi posílejte nejpozději do 11. 5. 2011 na soutěžní e-mail:
soutez@emagaziny.cz

Kdo se může těšit na výhru?

Balíček s hororovým DVD a masku z filmu Vřískot vyhraje ten, kdo správně odpoví na soutěžní otázky a jehožmail přijde v 1. , 50., 100., 150., nebo 200. pořadí. Všem soutěžícím držíme palce!!

Všeobecné podmínky soutěže

1) Veškeré soutěže probíhající na internetových portálech mineralfit.cz, chovatelka.cz a samuraj.cz jsou vyhodnocovány odbornou porotou redakčního týmu, vyhodnocování neprobíhá formou loterie.
2) Příspěvky do soutěží, soutěžní odpovědi a fotografie posílejte na soutěžní e-mail soutez@emagaziny.cz (do předmětu e-mailu vždy uvádějte název příslušné soutěže). Fotografie nesmí přesáhnout velikost 0 ,5 MB a budou posílány ve formátu JPG. Soutěžní příspěvky se nevracejí.
3) V případě soutěží, u kterých soutěžící posílají fotografie, náměty, vtipy a jiné práce tvůrčího charakteru, bude vždy 10 nejlepších prací s udáním autora zveřejněno na internetových stránkách.
4) Soutěžícím se rozumí fyzická osoba která se může jedné soutěže zúčastnit pouze jednou. V jiném případě si zřizovatel soutěže vyhrazuje právo soutěžícího z dané soutěže vyloučit.
5) Veškeré soutěžní odpovědi, fotografie a jiné práce, které podléhají vyhodnocení, nesmí být v rozporu s platným zákonem o autorských právech. Poruší-li soutěžící tento zákon, bude za případné důsledky odpovědný.
6) Soutěžící nebo jeho zákonný zástupce má povinnost uvést své jméno a příjmení, rok narození, platnou e-mailovou adresu (pokud nějakou vlastní), telefonní kontakt a poštovní adresu.
7) Výhry ze soutěží budou odeslány na poštovní adresu do 14 dnů od skončení soutěže. V případě, že soutěžící výhru z jakéhokoliv důvodu odmítne, bude výhra automaticky přesunuta na dalšího výherce v pořadí. Výsledky dané soutěže se účastníci soutěží dozví do tří dnů od ukončení soutěže, a to na internetových stránkách daného magazínu, na kterém soutěž probíhala.
8) Zřizovatel soutěže si vyhrazuje právo zachovávat kontaktní informace o soutěžících.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies