Hrátky s jazykem

Hrátky v ložnici nemusí být stále stejné. Překvapte svého partnera a tentokrát se předehře věnujte vy. Že nevíte, jak na to? Připravili jsme pro vás pár tipů, nechte se tedy inspirovat.

Prsty na ústech ženy

Vyžeňte stereotyp z vaší ložnice

Více než polovina partnerských vztahů zažívá v sexu stereotyp, aniž by si to některý z párů skutečně uvědomoval. Na vině přitom může být stres, shon nebo jednoduše obecná ztráta chuti ke svému partnerovi. A pokud patříte do skupiny, která nesouvisí ani s jedním z uvedených příkladů, pak vězte, že není nic jednoduššího, než se plně oddat staronovým trikům budiče touhy.

Nepotřebujete žádné erotické pomůcky ani jiné náhražky, které by to za vás vyřešily. Vystačíte si pouze se svým jazykem, se kterým dokážete partnera přivést až na samý kraj blaha. Nezapomeňte ale, že každému je příjemné něco jiného, a tak vaše první hrátky s jazykem budou připomínat spíše bádání po dobře ukrytém pokladu.

Dejte prostor své fantazii

Zapomeňte na předem dané hranice, nemyslete ani na zaručeně stoprocentní erotogenní zóny a přestaňte uvažovat nad tím, co vám poradila vaše přítelkyně. Chcete-li svého partnera překvapit, rozviňte svou fantazii a představte si vaší společnou chvilku. Pokud jste stejně naladěni jako pár, nepotřebujete žádné rady ohledně zlepšení vašeho sexuálního života. S kapkou představivosti na to přijdete sami.

Zapojte jazyk

Některé ženy mají strach, stydí se nebo jednoduše nemohou přijít na způsob, jak svého partnera učinit šťastným. Pro něžné chvilky se můžete spolehnout na svůj jazyk, příjemný nástroj, který umí přímo divy. Pro stydlivější ženy bohatě postačí, pokud se budou soustředit pouze na horní polovinu mužova těla nebo třeba jen na jeho hlavu.

Olíznutí ušních boltců špičkou vašeho jazyka je přivede do extáze stejně rychle, jako byste se věnovaly jeho mužství. Špičkou jazyka velice jemně a pomalu přejíždějte i po jeho rtech. Přesuňte se i na jeho šíji a prsa, bradavky jsou stejně citlivé, jako u žen.

Pokud však stále tápete, prostě se partnera zeptejte, co mu dělá dobře a co by si přál. A jestli vám dělá problém o tom s ním mluvit, sestavte svůj vlastní test a dejte mu ho k vyplnění.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies