Hry pro váš mozek

Nejen mladší generace si život bez počítačových her již nedovede představit. Počítačové hry jsou fenoménem. Řada her je násilnických, vzbuzujících agresivitu a mozek nijak nezatěžují. Existují ale výjimky...
Kostičky domina

Hry pro posílení činnosti mozku

Člověk se často věnuje stereotypním činnostem, které mozek nijak nepovzbuzují k lepším výkonům. S přibývajícím věkem je náš mozek čím dál méně pružný, pomalejší a není schopen rychle reagovat na vzniklé podněty. Japonští neurologové vypracovávají nové hry pro mozek - praktická cvičení, které mozku vrátí ztracené mládí.

Moderní hry v elektronické podobě

Přední japonský neurolog Dr. Ryuta Kawashima vyvinul sérii rychlých cvíčení určených k posílení funkcí mozku. Na trh byla uvedena novinka „Dr. Kawashima s Brain Training : How old is your brain?”. Hra, se kterou můžete vyzkoušet a omladit svůj mozek.

Hra pro váš mozek - jak funguje?

Program hry nejprve předloží hráči sérii úkonů:
  • jednoduché početní operace
  • pamatování jednoduchých slov
Na základě správnosti a rychlosti je hráč ohodnocen body - určí vám „stáří mozku”. Po vyhodnocení se hodnota ustálí a vytvoří sérii individuálních denních cvičení - z matematických úloh, doplňovaček - s cílem snížit „stáří mozku”.
Díky zabudovanému kalendáři zaznamenáte všechny své postupy a rekordy. Dosažené úspěchy vám otevřou dveře k dalším testům, cvičením. Větší motivace není potřeba.

Hra v angličtině

Úkoly jsou jednoduché, srozumitelné, sestavené na jazykových, paměťových a matematických principech. Součástí hry jsou i rébusy sudoku (více zde).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies