Hubnutí a celulitida? Řešením je HypoxiTrainer!

Boj proti tzv. pomerančové kůži prohrává většina z nás. Zkoušíme různé masti, masáže, cviky, ale výsledek žádný. Jak je to možné? Do oblastí, kde se tvoří celulitida, se dostává málo krve, a to i během cvičení. Existuje však způsob, jak tento stav změnit.

Bílý míč na relaxaci

Celulitida – proč se jí nemůžeme zbavit?

Ukázalo se, že oblasti, kde se tvoří celulitida, jsou méně prokrvené než ostatní části těla. A ve slabě prokrvených partiích se tuky nemohou spalovat. I když budete cvičit každý den, dostatek krve do těchto oblastí nedostanete.

Celulitida a její odstranění

Jak se tedy celulitidy zbavit jednou provždy? Odpověď je jednoduchá. Dostat do problémových partií, tedy hlavně do oblastí stehen a zadečku, více krve. Rakouský přístroj HypoxiTrainer vytváří během jednoduchého cvičení střídání podtlaku a přetlaku, díky kterému se prokrvení tukové tkáně výrazně zvyšuje a odbourávání tuku je tak konečně možné.

Hubnutí díky přístroji HypoxiTrainer

HypoxiTrainer je po bedra sahající podtlaková komora s lehátkem. Při hypoxitrainingu ležíte na zádech, chodidla máte vložena do šlapadel a do pasu jste přikryta vakuovým poklopem. V průběhu procedury mírně šlapete jako na kole, aby se problémové partie zahřály. Střídání podtlaku a přetlaku zajistí, že se okysličená krev do těchto partií opravdu dostane. Terapie vyžaduje dvanáct až patnáct aplikací HypoxiTraineru. Jeden Hypoxitraining trvá 30 minut.

HypoxiTrainer a celebrity

Účinky HypoxiTraineru si pochvalují i celebrity. Vyzkoušela jej například i Naďa Konvalinková nebo Gabriela Partyšová. V Brně dokonce založila vlastní Hypoxi studio světoznámá atletka Šárka Kašpárková.

HypoxiTrainer v České republice

Pokud uvažujete o HypoxiTrainingu, můžete před konečným rozhodnutím podstoupit desetiminutovou zkušební „jízdu”.

Vacunaut Systém

Funguje na podobném principu jako HypoxiTrainer. Během této procedury máte na sobě vakuový oblek a plynulou chůzí šlapete po páse. Díky kombinace aerobního cvičení a podtlaku v obleku jsou odbourávány tuky především v oblasti břicha a boků.

VacuMassage

VacuMassage je v podstatě masáž těla podtlakem pomocí baněk umístěných ve vakuovém obleku. Díky podtlaku dochází k lepšímu prokrvení problémových partií těla a tuk je takto snadno odbouráván. VacuMassage se pro lepší a rychlejší účinek doporučuje kombinovat s HypoxiTrainerem. 

Simona Krainová a VacuMassage

VacuMassage si oblíbila i naše známá modelka Simona Krainová.

Kyslíková terapie

Špatně okysličená krev má za následek snížení obranyschopnosti organismu a tím i mnohé zdravotní potíže. V dnešní době bohužel stoprocentně čistý kyslík nenajdeme ani u moře nebo na horách. Můžete jej však získat díky kyslíkové terapii. Výsledkem je zvýšení odolnosti nejen proti infekcím, ale také proti nádorovým onemocněním a jiným nemocem a zlepšení stávajících zdravotních obtíží.

Lymfatické masáže

Lymfatická masáž je prováděna přístrojem Lymfolen. Jedná se o návleky, kterými se vhání do těla tlak. Masážním tlakem jsou ve tkáním aktivovány odpadní látky, které pak odvádí tělo ven. Lymfodrenáž posiluje imunitní systém, pomáhá odstraňovat celulitidu i přebytečné tuky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies