Hubnutí jednoduše a účinně

Chcete ušetřit kilojouly a dosáhnout vysněné postavy? Vaše strava během hubnutí nemusí být jednotvárná a my vám poradíme jak na to. Dáme vám pár tipů na každý den a věřte, že si nemusíte odepřít ani sladké pokušení.

Nalámané kostičky čokolády

Při hubnutí chybí aroma

Tuky a oleje dodávají jídlu nezaměnitelné aroma a chuť, které často nízkotučným specialitám chybí. Lze to lehce vyřešit - hotové jídlo těsně před podáváním ochutíte čerstvými nebo zmrazenými bylinkami.

Hubnutí a malý hlad

Zvykněte si nosit do práce ke svačině očištěnou a nakrájenou zeleninu. Můžete vyzkoušet mrkev, okurek či papriku a když budete mít chuť, můžete si je i namáčet do bílého ochuceného jogurtu (okořeněný a mírně osolený). Zelenina vám skvěle zažene hlad a navíc toho můžete sníst kolik chcete - bez výčitek.

Hubnutí a nízkotučná zelenina

Hřiby, lilky, cukety a další můžete připravit i bez použití tuků. Zapékanou zeleninu můžete poklást na pečící papír a ochutit česnekem, podle libosti kořením.

Hubnutí s bramborami

Během hubnoucího plánu si dopřejte často brambory (samozřejmě ne smažených). Obsahují o polovinu méně kilojoulů než těstoviny ve stejném množství.

Sladké hubnutí

Sladkou dobrůtku si můžete dopřát z jakéhokoliv ovoce, které budete namáčet do horké čokolády (volte čokoládu s co nejvyšším obsahem kakaa).

Hubnutí s lázeňskou minerální kúrou

Chcete-li zahnat chuť na jídlo, zbavit tělo škodlivých látek a ještě mu dodávat každý den potřebné výživné látky, vyzkoušejte lázeňskou minerální kúru Hollywood Mineral Fit Slim.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies