Hubnutí pomocí plavání

Plavání je sport, při kterém člověk vyvíjí fyzickou aktivitu a uvolňuje celé tělo. Navíc, pokud chodíte plavat pravidelně, vede to k Vašemu všestrannému rozvoji, upevňujete si zdraví a regenerujete své duševní i fyzické síly.

Žena v bazénu držící se jeho okraje

A ne jen to. Plavání je skvělým a příjemným prostředkem, jak snížit tělesnou hmotnost. Nejrychleji se výsledky plavání objevují u žen s nadváhou. Pro takového ženy je to nejzdravější a nejméně zatěžující činnost, jelikož ve vodě nenosí svou vlastní hmotnost, čímž se nezatěžují klouby a kosti.

Kondiční plavání

Kondiční plavání se s koupáním nemůže srovnávat. Protože, aby mělo plavání opravdové účinky, musíte plavat alespoň 10 minut v kuse a to pouze jedním plaveckým stylem. Až potom se zvýší Váš srdeční tep a nastartuje se spalování tuků.

Kraul

Kraul patří mezi velice účinné plavecké styly. V první řadě je důležité správně dýchat a pracovat s rukama a nohama. Věřte, že naučit se správně plavat kraula není nic jednoduchého a to ani pro zdatné sportovce. Ale jestliže to zvládnete, tak docela brzy účinky plavání poznáte na svých stehnech a zadečku.

Prsa

Prsa jsou dalším oblíbeným plaveckým stylem a obzvlášť pro ženy. V současnosti byl zmodernizován a stal se z něj silový styl. Jestliže se naučíte plavat prsa opravdu perfektně, tak to poznáte na svých silových partiích. To znamená, že posílíte hlavně prsní svalstvo, čímž zpevníte tvar svého poprsí.

 

  • Pokud chcete plaváním zhubnout, je důležitá pravidelnost. Jednou za 2 dny plavte 300 metrů vplným stylem a to vkuse. Čím více vkuse uplavete, tím lépe pro Vás.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies