Hubnutí s partnerem

Na začátku vztahu jste byla štíhlá jako laňka a jemu se pod košilí rýsovaly svaly. Dnes si kupujete o tři čísla větší oblečení a o původní postavě si necháváte jen zdát. Nic ale není ztraceno! Poradíme vám, jak se s parnerem pustit do účinného hubnutí..

Muž se ženou sedící u stolu

Hřích jménem fast food

Hamburgery, hranolky a pdobná jídla rychlého občerstvení obsahují obrovské množství tuku. Vyzkoušejte lehčí varianty, např. fishburgery nebo zeleninové burgery. Pokud se váš partner neobejde bez hranolek, vybírejte radši ty hrubší, obsahují mnohem méně tuku než hranolky tenké. U pečeného kuřete se zbavíte spousty kalorií tím, že odstraníte tučnou kůži.

Stravování v restauraci

Zajdete si občas na jídlo do restaurace? Pak se vyhněte nejčastějšímu hříchu: aperitivu před jídlem. Ten chuť k jídlu podporuje a výsledkem je, že toho sníte více než jste zamýšleli. Vyměňte jej za vodu, která má přesně opačný účinnek.

Více masa než zeleniny

Váš partner při pohledu na zeleninu jen ohrne ret a žádá si pořádnou porci masa. Vy nechcete „trhat partu”, tak si dáte taky a brzy zeleninu ze svého jídelníčku vyřadíte úplně. Když už musíte mít maso, volte méně tučné kuřecí nebo libové hovězí. Muži mají rádi koření, proto do zeleninového salátu přidejte chuťově výrazný sýr, který jej snad donutí vitaminovou bombu pozřít.

Mlsání u televize

Každý večer se uvelebíte u televize a pochutnáváte si na chipsech. Protože ale sledujete více televizi než upozornění žaludku, že už má dost, spořádáte celý balíček. Není pak divu, že kila jdou rychle nahoru. Přitom u mlsání můžete zůstat, jen vyměňte brambůrky a sladkosti za slané tyčinky, želatinové medvídky nebo pendreky.

Moučníky a deserty

Je u vás zvykem péct každou neděli bábovku nebo si dát po jídle kávu s moučníkem? Pak se nedivte, že máte pár kilogramů navíc. Zvolte jako dezert lehčí variantu, třeba ovocný koláč.

 

Odstartujte hubnutí s partnerem detoxikací

Poté, co jste pomalu, ale jistě přesedlala ze zdravého způsobu stravování k typicky chlapskému, méně zdravému režimu, je třeba odstranit všechny napáchané škody. Než se pustíte do hubnutí se svým partnerem, zbavte své tělo toxinů.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies