Hurá do barevných punčoch

Punčochy nemusí být nudné a fádní… Nebojte se a rozzařte své nohy s pomocí barev! Pokud se vám podaří s barevnými punčochami sladit i ostatní oblečení, můžete si vykouzlit stylový outfit, který podtrhne vaši krásu a navíc vám jej bude každá druhá žena závidět. Nebojte se proto barev a vzhůru do barevných punčoch!

Barevné pruhované punčochy s prsty

Punčochy – praktické a zároveň stylové

To, že jsou punčochy praktickým kousek v dámském šatníku, ví snad každá žena a také má alespoň jedny doma. Patříte mezi ty, které dávají přednost „klasice“ a nosí punčochy neutrálních barev, například bílé, tělové, šedé, tmavě modré nebo černé A nebo jste odvážná, máte ráda barvy a nebojíte se je nosit A co takhle vzor na punčochách Preferujete punčochy jednobarevné a nebo si klidně vyrazíte ven v punčochách s výraznějším vzorem Aktuální módní trendy si žádají barvy a výrazné vzory, nebojte se proto a jděte do nich! Barevné punčochy vypadají skvěle v kombinaci s kalhotami i sukněmi všech délek. S jejich pomocí může působit sexy, extravagantně, rafinovaně i elegantně…

Barevné punčochy.V punčochách v létě i v zimě…

Barevné punčochy nemusíte nosit „jen“ doma, kde vás nikdo nevidí. Nebojte se a vyražte s nimi do víru ulic! Punčochy lze nosit do školy, práce, fitnesscentra, na nákupy i diskotéku. Můžete je nosit v létě i v zimě, je ovšem vhodné přizpůsobit materiál, ze kterého jsou vyrobeny, danému ročnímu období. K dostání jsou punčochy bavlněné, vhodné pro teplejší dny i punčochy vlněné, které v chladných zimních dnech příjemně zahřejí. Skvěle k nim padnou střevíce, tenisky i kozačky v podobných barevných odstínech.

Trendy barvy a vzory punčoch

Nabídka v obchodech i na internetu je velmi pestrá, nemusíte se tedy bát, že byste si nevybrala ty své „nej“. Módní jsou nejen punčochy jednobarevné, například žluté, oranžové, červené, růžové, zelené, tyrkysové či fialové, ale také vícebarevné punčochy. Stejné je to i se vzory punčoch. Lze si vybrat z nepřeberného množství různých vzorů, například kostkované, pruhované, síťované, puntíkované, geometrickými obrazci, kruhy či kosočtverci zdobené punčochy, apod.. Bát se nemusíte ani různých ozdůbek, krajky, korálků, flitrů či jiného zdobení.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies