Hurá na sjezdovku

Užívejte si naplno zimních radovánek na sjezdovce a přitom buďte stylová! Vyberte si oblečení, ve kterém se bude cítit dobře, zahřeje vás, odolá vlhkosti a zároveň bude vypadat moderně. Víte, jak na jeho výběr?

Žena se zimní čepicí na hlavě

OriginalZimní bunda a kalhoty – hřejivé i stylové zároveň

S obyčejnou „péřovkou“ a oteplováky po rodičích, na sjezdovce žádné terno určitě neuděláte. A to ani nemluvíme o jejich praktičnosti. Záleží-li vám na tom, aby vás oblečení během zimních radovánek zahřálo, cítila jste se v něm dobře a zároveň vypadalo stylově, vyplatí se investovat do tzv. softshellového oblečení.

Softshellové bundy i kalhoty jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, díky kterému nejsou zbytečně objemné či těžké (bude se vám při provozování vašeho oblíbeného sportu dobře pohybovat), zároveň také zahřejí, odolají vlhkosti a samozřejmě i svým vzhledem na sebe upoutají pozornost. I když jsou náklady na pořízení softshellového oblečení vyšší, rozhodně se vyplatí do něj investovat. K dostání je v mnoha střizích, barevných provedeních i vzorech. Obvykle je navíc vybaveno mnoha praktickými kapsami, ve kterých uschováte všechny potřebné i nepotřebné maličkosti.

Tip: Poohlédněte se po softshellové bundě, která má tzv. ventingy (uzavíratelné otvory v podpaží a na zádech) a také tzv. snowcatche, nebo-li speciální pás chránící před sněhem a větrem.

OriginalNezapomeňte na doplňky!

Šála, čepice, rukavice či brýle, by měly být nepostradatelnou součástí vaší zimní výbavy. Chcete-li být na horách, jak se říká „IN“, slaďte jednotlivé doplňky se zimním oblečením, které budete mít na sobě a také s pomůckami pro provozování daného zimního sportu (lyže, běžky, snowboard, atd.). Podaří-li se vám to, vytvoříte outfit, který vám bude závidět každá.

V následujícím článku vám poradíme, jak si vybírat oblečení podle typu zimního sportu >

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies