I do postele se stylem

Víte, v čem se budete cítit v posteli nejlépe? I do postele byste se měla obléci stylově. Nikdy totiž nevíte, co nebo kdo vás během noci vyruší a navíc se budete cítit pohodlně. Takže jaké pyžamo si vybrat? Poradíme.

Nohy čouhající z postele

OriginalPyžamo vs. vytahané tričko

Každá z nás si jistě prošla obdobím, v němž si do postele místo klasického pyžama nebo slušivé košilky vzala nevzhledné a vytahané tričko. Tenkrát nám to připadalo jako nejlepší řešení. Nač si taky do postele brát bůhví jaký oděv, který stejně není pod dekou nebo peřinou vidět a po několika minutách se zmuchlá (případně to z nás někdo sundá) Naštěstí se jednalo o přechodné období a doba, kdy takto mnoho z nás uvažovala, je dávno pryč. Není totiž nad to, zachumlat se v příjemném a hřejivém materiálu a nechat si zdát ty nejkrásnější sny. Neznamená to ale, abychom se do postele oblékly jako naše babičky. Pyžamo musí mít styl a nesmí mu chybět elegance.

Podle čeho prádlo na spaní vybrat

Nejdůležitějším požadavkem je materiál, který musí být prodyšný. Nabízí se přírodní materiály, které dokážou propustit vlhkost za noc vyprodukovanou naším tělem, což dělá až půl litru. Některá umělá vlákna se zase dokážou přizpůsobit momentálnímu období. V létě tak dokážou tělo chladit a v zimě tělo příjemně hřejí.


Druhým neméně důležitým požadavkem je jeho pohodlnost. Pyžamo či jiné prádlo na spaníwww.krasnepradlo.cz nesmí v žádném případě nikde tlačit nebo jinak obtěžovat. Tím jsou myšleny především švy a různé ozdoby. Prádlo by mělo sedět akorát, větší velikost, ač se to někdy propaguje, si rozhodně nekupujte. Při nočním otáčení by se vám hrnulo a tlačilo.

Flanelové je opět v kurzu

Nejběžnějšími materiály je již několik let satén, bavlněný žerzej a po několika letech odmlky se opět ozývá starý dobrý flanel. Oproti původnímu zpracování jsou produkty z flanelu jemnější. Vlastnosti flanelu jsou jedinečné, dokáže krásně hřát, je měkký a příjemný na dotek. V nabídce různých firem je možné koupit i kombinovaná pyžama, kdy vrchní a spodní díl jsou z jiného materiálu. Můžete se také sladit s partnerem a zakoupit pro oba dva unisex prádlo. Hkavní je, aby se člověk v pyžamu cítil co nejpohodlněji.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies