I spokojený vztah má své nevýhody

Říkáte si, jaké nevýhody může mít takový spokojený vztah? Existují vůbec nějaké? Ano, existují – a není jich rozhodně málo… Seznamte se s nimi podrobněji prostřednictvím dnešního článku.

Ruce ve tvaru srdce

Žádný vztah není bez chyby…

I u toho nejspokojenějšího páru občas nastanou chvíle, kdy jeden a nebo v horším případě hned oba z partnerů zvažují, zda-li je to, co právě prožívají podle jejich představ. Může to být jen chvilková krize, která se může sama během chvilky vyřešit, v horším případě pak krize dlouhodobá, která může vyústit v definitivní konec vztahu.

Nacházíte-li se zrovna v takové situaci, své rozhodnutí pečlivě zvažte. Jste-li se svým protějškem spokojená, avšak vám na něm vadí pouze maličkosti, promluvte si o tom. Společně určitě dojdete ke kompromisům, díky kterým bude váš vztah opět fungovat tak, jak má, a nebo tak, jak si oba představujete.

Zvažte to, co partnerovi řeknete

Věděla jste, že i takové podstatné věci, jako jsou pravdomluvnost a upřímnost, mohou vztahu v některých případech uškodit? Pokud svého partnera opravdu milujete (i on vás), je dobré si předem promyslet, co je a není hodné pro jeho uši. To ovšem neplatí ve vážných věcech (zde je velmi důležitá 100% upřímnost i pravdomluvnost), ale jen v „běžné“ komunikaci. Chcete-li mít i nadále spokojený vztah, snažte se naučit pracovat s dávkou upřímnosti.

Když si partneři nerozumí v posteli…

Milujete jej, ale neklape vám to v oblasti sexu? Nezoufejte! Vždy se může najít vhodné řešení - a to tím teď nemáme na mysli, abyste se poohlídla po někom, s kým vám to v sexu fungovat bude. Nevyhovují-li vám některé návyky partnera, promluvte si s ním o tom! Žádný učenec z nebe nespadl a zapracujete-li na tom společnými silami, stane se pro vás milování oblíbenou částí vašeho vztahu. Inspirace, jak si milování zpestřit, najdete v knihách, DVD i na internetu. Tak vzhůru do toho!

Jak překonat ve vztahu stereotyp

Nedopusťte, aby váš partnerský život zevšedněl. Alespoň čas od času udělejte něco nepředvídatelného, například uvařte romantickou večeři (a to nejen na Valentýna, jeho narozeniny nebo v den vašeho výročí), výrazně změňte svou vizáž, případně styl oblékání. Mějte nejen společné, ale i své vlastní koníčky – budete se tak na sebe s partnerem těšit. Díky výše uvedenému se můžete alespoň částečně vyhnout stereotypu ve vztahu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies