Ideální postava

Napadla Vás někdy otázka: Co, že to ten ideál vůbec je? Někteří tvrdí, že ideál je pouhým snem a vzorem myšlenky, jiní, že neexistuje vůbec … A co teprve ideální postava?

Žena ve spodním prádle ležící na posteli

Ideální postava dnešní doby

Každý jsme jiný a totéž platí i u představy o ideální postavě. Některým se líbí spíše baculatější ženy, druhým naopak štíhlejší. Ale naprostá většina žen touží po postavě známých hereček a modelek, které udávají trend. Proč tomu tak je?

 

Současný vzor ideální postavy žen se vyskytl zhruba v 80. letech 20. století, kdy kult plnoštíhlých žen vystřídal kult Twigi. Ten postupně přecházel až do dnešní doby, kdy je za ideální postavu považována vyhublost. Jen se podívejte na přehlídková mola... I modelky znají účinky Aloe Vera.

 

Ideální postava a jak na ni

Myslíte si, že jste majitelkou ne zrovna dokonalé postavy a ráda byste si postavu vylepšila? Co takhle zkusit začít sportovat. Půl hodina aktivního pohybu denně s mírnou dietou (ne drastickou), Vám určitě k Vaší vysněné ideální postavě pomůže.

 

Dalším způsobem, jak ideální postavy docílit, je produkt Aloe Live linie od Pharma Activ, který výrazně podporuje organismus při redukčních dietách a přírodním a bezpečným způsobem podporuje látkovou výměnu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies