Ideální váha pro život - bojujte s nadváhou

Obezita obecně podporuje vznik například cukrovky, nemoci srdce, vysokého krevního tlaku, vysoké hladiny cholesterolu, bolesti kloubů atd. Experti na zdraví obecně souhlasí, že nadváha je vážným problémem pro celkový zdravotní stav člověka.

Poodhalené břicho ženy v bílém tričku

Kdo by měl zhubnout?

Experti na zdraví obecně souhlasí, že nadváha je vážným problémem pro celkový zdravotní stav člověka.

Snad nejpopulárnější pro určení správné hmotnosti je tkz. BMI (tělesný hmotnostní index).

Výpočet BMI správné hmotnosti je založen na prostém faktu poměru váhy a výšky člověka. Není zde zahrnut ohled na nadprůměrně vyvinuté svalstvo a vnitřní rozměr člověka.

Informace o optimální hmotnosti člověka je sejmuta z jeho vlastního informačního pole, které je umístěno v morfogenetickém prostoru. Tento prostor je znám lékařům a vědcům například při zkoumání a vývoji očkovacích látek a bakterií, které dokáží vzájemně komunikovat na vzdálenost desítek tisíc kilometrů. Tato záležitost byla dostatečně objasněna právě neokybernetikou. Mírná nadváha ovšem nelze zaměňovat s morbidní obezitou. Zde je potřeba opravdu s rozumem přikročit ke zdravému snížení hmotnosti.

Obezita obecně podporuje vznik například cukrovky, nemoci srdce, vysokého krevního tlaku, vysoké hladiny cholesterolu, bolesti kloubů atd.

Jak lze zhubnout?

Vaše hmotnost by měla být přímo úměrná množství denně přijatých a spotřebovaných kalorií. Přebytečné kalorie se uloží ve formě tuků v těle. 

Zhubnout lze následujícím způsobem:

  • Snížením množství přijímaných potravin.
  • Zvýšením pohybu - například začněte běhat. Uvědomte si, že na 30 minut běhu spotřebuje váš organizmus množství kalorií rovnající se jednomu banánu.
  • Zvolte takový režim, který budete schopni dodržovat co nejdéle, třeba i po zbytek života.
  • Vyberte si vitamínovou, bylinnou nebo minerální kúru, která vám dodá potřebné množství látek, které potřebujete pro správný chod organizmu.
  • Neexistuje žádný zdravý účinný produkt, který by dokázal bez vaši pomoci odstranit přebytečné kilogramy! Dobrý výsledek se snížením váhy je vždy velikou jedničkou především pro vás.
  • Každý poctivý výrobce, ale přizná, že úspěch není pouze díky jeho zeštíhlujícímu výrobku, ale také díky uvědomělému uživateli, který chce udělat něco pro své zdraví.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies