Implantovaná podprsenka – nový módní hit?!

Lékaři a výzkumníci izraelské kliniky MIM vymysleli nový způsob, jak vylepšit nespokojeným ženám prsa. Jedná se o takzvanou „implantovanou podprsenku“. Chytne se tento žhavý trend i u nás?

Ruce držící prsa ležící ženy v černé podprsence

Krásná a pevná prsa díky imlantované podprsence?

Dnešní doba skýtá opravdu mnoho možností, jak drobné nedostatky na kráse nejen žen, ale i mužů, jednoduše odstranit. V předešlých článcích jsme se seznámili blíže s labioplastikou, hymenoplastikou, vaginárním omlazení či pánevní rekonstrukcí. Dnes si povíme více o novém módním hitu – implantované podprsence.

Implantovaná podprsenka versus implantování silikonů

Lékaři a výzkumníci izraelské kliniky MIM vymysleli nový způsob, jak vylepšit nespokojeným ženám prsa, aniž by přitom cítili tak silné bolesti, jako při vpravování silikonů. Jedná se o takzvané „implantování podprsenky“. Operace je mnohem jednodušší než implantování silikonů, stačí 2 malé řezy a umístění podprsenky do žeberní schránky. Doba rekonvalescence se tím razantně zkrátí.

 

Oproti tomu klasické zvětšení poprsí s pomocí silikonových implantátů je nejen bolestivější, ale také finančně náročnější. Co se týče doby rekonvalescence, lékaři doporučují minimálně 3 týdny, kdy je navíc zapotřebí nošení speciální podprsenky, která by měla zachovat žádaný tvar prsou. Implantáty mohou být vkládány buď pod prsní žlázu, nebo pod sval. Výhoda vložení implantátu pod prsní žlázu je, že nebrání kojení nebo vyšetřování prsní žlázy.

Větší prsa za 1 hodinu a navíc bezbolestně? Ano, s pomocí kyseliny!

Nevěříte? Přesvědčíme vás! Jedná se o novinku na našem trhu, které vám dokáže rychle a navíc bezbolestně zvětšit prsa až o jednu velikost, a to vše jen za použití injekční stříkačky a speciálního roztoku s obsahem kyseliny. Výsledky jsou viditelné ihned.

 

Takzvaná metoda Macrolane je založena na vpravení gelu kyseliny hyaluronové, která ihned vaše prsa zvětší. Výhodou této metody je rychlá aplikace a dokonalý výsledek bez viditelných jizev. Nevýhodou je bohužel cena, která se pohybuje okolo 70 000 Kč a také doba trvání účinku kyseliny, která je v průměru 18 až 24 měsíců. Poté je potřeba prsa znovu doplnit gelem, aby byla opět krásná.

Větší prsa s pomocí pilulek

V poslední době se také velmi rozmáhá zvětšování prsou pomocí pilulek. Dají se koupit už skoro v každé lékárně a ženy, co se s touto metodou setkaly přiznávají, že jsou jejich prsa plnější a objemnější než dřív.

Cvičení pro pevnější prsa – jak na to?

Pravidelným posilováním svých vnad docílíte lepšího tvaru. Víte, jak na to? Poradíme vám! Nejúčinnějším cvičením pro ženy jsou samozřejmě ženské kliky, můžete vyzkoušet i posilování s činkami či plastovými láhvemi naplněnými vodou. Výborným pomocníkem vám může být posilovna, jistě vám trenér poradí, které cviky a posilovací stroje jsou na zpevnění prsou určeny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies