Internetové seznamky - jakou s nimi máte zkušenost?

Tento způsob seznamování mohou vyzkoušet lidé, kterým dělá větší problém někoho oslovit. Je to rychlejší a mnohdy i levnější. Některé seznamky jsou zdarma, u jiných si členství koupíte.

Žena s úsměvem sedící u počítače

 

Jen si to spočítejte. Kdybyste s každým, kdo se vám líbí, chodily na rande, tak utratíte pořádný balík peněz. Na internetu si je můžete jen tak nezávazně oťuknout, můžete si spolu psát a až po delší době si spolu domluvíte schůzku osobně. U některých seznamek natrefíte na určité poplatky za vstup a členství, ale rozhodně se vyplatí navštěvovat placené portály. Většinou tam ověřují totožnost lidí, takže je tu menší riziko, že narazíte na nějakého podvodníka.

 

Výhody seznamování přes internet

 

Seznamky vám poskytnou obrovské množství zaregistrovaných uživatelů, ze kterých můžete vybírat. Stačí vám k tomu jen počítač nebo mobilní telefon a můžete si prohlížet jednotlivé nabídky. Také si můžete vytvořit svůj osobní filtr, kterým projdou jen ti uchazeči, kteří mají vámi požadované vlastnosti. Záleží jen na vás, kdy budete mít na seznamování chuť. Jestli si s nimi chcete psát ráno nebo naopak pozdě v noci. Nijak se nemusíte upravovat, pokud si nezvolíte videochat. Pak už je na vás, kdy se spolu setkáte.

 

Jaké jsou nevýhody?

 

Samozřejmě můžete občas natrefit na podvodníky, kteří si vymysleli falešné informace či zveřejnili fotku někoho jiného. Tyto podvodníky dělíme na dvě skupiny. Někteří si jen upravují informace, aby si vylepšili profil, protože chtěli zapůsobit. Jenže ona záhy stejně vyjde najevo pravda. Ať už se pravdivé informace neopatrně vyzradí během vaší komunikace nebo to vypluje na povrch během osobního setkání. Jinou skupinou podvodníků jsou takoví, kteří vás budou vidět jako svou oběť. Tito lidé jsou násilníci a na seznamkách čekají na naivní ženy, kterým opatrnost nic neříká. Hlavně nechoďte někam, kde to neznáte.

 

Oblíbené internetové seznamky

 

Existuje spousta dalších internetových seznamek, ale tyto jsou nejnavštěvovanější a většina lidí je s jejich fungováním spokojena. Pokud chcete zvýšit své šance na seznámení, zaregistrujte se na více seznamkách. Mezi nejoblíbenější patří seznamka Elite date. Pak je také velmi používaná seznamka eDarling nebo Seznamte se. Najdete i seznamku Rande, Štěstí, Seznámit a také internetová stránka Lidé. Možná znáte i Známost, Badoo nebo Twoo.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies