Jak dosáhnout společného orgasmu

Ve filmech milenci dosahují společného orgasmu běžně. Realita je ale jiná. Dobrat se společně k vrcholu není žádná hračka – také to ale není nemožné.

Kalhoty spadlé ke kotníkům

Společného orgasmu dosahují páry většinou jen vzácně. K tomu, abyste si užili oboustranného vyvrcholení, je třeba vzájemné souhry, dobré komunikace a správného načasování.

Společný orgasmus - jak na to

Nejdříve je třeba rozpálit ženu – něžnějším polovičkám trvá přece jen déle, než se vzruší. Poproste partnera, aby si s vámi „hrál“ a jakmile se přiblížíte orgasmu, můžete začít vzrušovat vy jeho. Teprve nyní přistupte k samotnému milování – ideální polohou je žena nahoře, kdy si sama určujete své tempo a zároveň můžete prsty laskat svůj klitoris (nebo přenechat práci muži). Pokud se partner přiblíží k vrcholu dříve než vy, zvolněte.

Když se nedaří

Nepodařilo se vám přes veškerou snahu dvojitého vrcholu dosáhnout? Nesnažte se za každou cenu. Přílišné lpění na čemkoliv vám znemožňuje se dostatečně uvolnit. Vyzkoušejte jinou polohu, například oblíbenou šedesátdevítku nebo se drážděte sami a především – komunikujte. Někdy pomohou i erotické pomůcky.

Tipy na oddálení ejakulace

Máte-li potíže s tím, že partner dosahuje orgasmu vždy dříve než vy, pamatujte, že na něj nesmíte dosednout dokud nebudete do běla rozpálená – a jakmile k onomu nasednutí dojde, neopomíjejte klitoris! Pomáhá také měnit polohu a hloubku ponoru – pokud budete nasedat jen na špičku penisu, partnerův orgasmus oddálíte. Ejakulaci zabráníte i tím, že na chvíli špičku partnerovy chlouby jemně stisknete.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies