Jak na krásný dekolt?

Staráme se o svou postavu jako o celek, zapomínáme však, že některé části těla si zaslouží speciální péči. Dekolt je jednou z nich. Muži by vám potvrdili, že právě poprsí je místo, kam jejich oko spočine nejraději. A tak se logicky ženám správná péče o dekolt vyplácí.

žena v podprsence

Začněte už ve sprše

Sprchujeme se každý den, ale naší pokožce to nijak výrazně nepomáhá. Aby se kůže skutečně prokrvila, je třeba ji sprchovat krouživými pohyby střídavě studenou a teplou vodou. Tato metoda střídání teploty funguje na celé tělo včetně hrudníku a partií postižených celulitidou.

Pozor na sluníčko

Paprsky slunce jsou nám sice příjemné, ale dokážou neblaze urychlovat rozvoj vrásek a pigmentových skvrn. V parných dnech se přímému slunečnímu svitu těžko vyhnete. Dá se proti tomu ale dobře bojovat. Stačí pravidelně používat krémy s UV faktorem.

Nezapomeňte na hydrataci

Tak jako v boji s celulitidou a jinými kožními neduhy, i péče o dekolt si žádá zpevňující krémy. Poznáte, že pravidelným a dlouhodobým používáním zpevňujícího krému dosáhnete perfektních výsledků, protože vaše kůže bude neustále hydratována.

Peelingem ke zjemnění

Používejte jednou za dva týdny peeling z mořské soli. Vmasírováním účinných látek pozvednete přirozený a zdravý vzhled vašeho dekoltu zase o úroveň výš. Je až k nevíře, jak mořská sůl dokáže zjemnit pokožku. Její jemný vzhled nejvíce vyniká právě v oblasti poprsí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies