Jak na vystouplé bříško?

Vystouplé břicho se neobjevuje jen při nadváze, ale i při poruše trávení nebo konzumaci nadýmavých jídel. Pokud se Vám po každém jídle břicho nafoukne, je nutné upravit pořadí některých jídel při jejich konzumaci.

Poodhalené břicho ženy v bílém tričku

Ovoce

Ovoce je potravina, která se velmi rychle stráví. Když se ovoce podává až po nějakém větším jídle, zvětší obsah střev i žaludku. Ve střevech začne kvasit a vytvoří se plyny. Ty břicho nafouknou a vznikne bolest.

Některé tekutiny

Pokud u snídaně vypijete kávu, černý čaj nebo některé silně kyselé ovocné nápoje, tak vysoce podpoříte nadýmání. Naopak bylinný, mátový nebo zelený čaj trávení podporují a urychlují. Důležitý je samozřejmě i správný pitný režim. Nepijte velké množství najednou, ale třeba během dvou hodin, sklenici po doušcích. Lze tak vypít dva litry tekutin, potřebných pro odplavení škodlivých látek z těla.

Draslík a sodík

Důležitý je také poměr mezi sodíkem a draslíkem. Sodík, který je obsažený např. v kuchyňské soli, váže v těle vodu a způsobuje otoky. Draslík zase umožňuje vylučování vody z organismu. To znamená, že je třeba omezit příjem sodíku a zvýšit příjem potravin, bohatých na draslík (banány, špenát, kuřata, fazole).

Posílení břicha

Pro posílení břišní stěny je účinná masáž břicha, která se provádí plochou dlaně ve směru hodinových ručiček. Osvědčují se i cviky, u nichž se břicho rychle stahuje a uvolňuje (např. prudkými a krátkými nádechy). Svaly na bříšku zpevníte třeba sedy lehy.

Jak si udržet ploché břicho?

Ploché břicho se Vám podaří udržet, pokud odstraníte nadýmání a zácpu, způsobenou zvýšenou konzumací potravin s vlákninou. V nejlepším případě jezte ovoce se slupkou, zejména jablka a hrušky.

Detoxikací k plochému bříšku

Zácpa nebo nadýmání mohou být způsobeny také přítomností toxinů ve vašem těle. Zbavit se jich můžete detoxikací. Šetrnou detoxikační kúrou se zeštíhlujícími účinky je např. Hollywood Mineral Fit Slim.

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies